Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Ce lovitură! A jucat la Inter şi Milan, iar acum va evolua în Superligă

BREAKING | Ce lovitură! A jucat la Inter şi Milan, iar acum va evolua în Superligă

Superliga

Comentarii

Un jucător crescut de AC Milan şi Inter Milano este la un pas să ajungă în Superligă. A mai fost dorit în trecut de CFR Cluj.

După Jasmin Kurtic, fotbalist cu peste 280 de meciuri în Serie A, care a semnat cu Universitatea Craiova, a venit rândul unui alt fotbalist cu meciuri multe în fotbalul italian să ajungă în România.

Marco Fossati a semnat cu Universitatea Cluj

Este vorba de mijlocaşul italian Marco Fossati, în vârstă de 30 de ani, fotbalist cu 17 meciuri în Serie A şi 173 în Serie B, considerat, la un moment dat, unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători ai Italiei.

Celebrul jurnalist italian Gianluca Di Marzio a anunţat că Marco Fossati a semnat un acord cu Universitatea Cluj, ce se întinde pe un sezon.

În ultimul sezon, Fossati a evoluat la croaţii de la Hajduk Split, însă în acesată vară a devenit jucător liber de contract.

27 de meciuri a bifat la Hajduk Split, reuşind o pasă de gol.

Cine este Marco Fossati?

Marco Fossati este un mijlocaş polivalent, care se simte bine în orice poziţie la mijlocul terenului, în special la închidere.

S-a născut pe 5 octombrie 1992 la Monza, însă nu avea să stea prea mult în oraşul natal. Milan l-a remarcat rapid şi l-a transferat.

În 2007, Fossati se transfera de la Milan la Inter, iar trei ani mai târziu se întorcea la Milan, în schimbul a 4.000.000 de euro.

Între 2007 şi 2012, Marco Fossati era nelipsit din loturile de juniori şi tineret ale Italiei, fiind om de bază, cu zeci de prezenţe.

Din păcate, la nivel de cluburi, traseul său profesional nu a fost unul ideal. Milan l-a împrumutat succesiv la Latina, Ascoli, Bari şi Perugia, până să-l lase să plece liber de contract la Cagliari, în 2015.

În ultimii ani, Fossati a evoluat pentru Verona, Cagliari, Monza şi Hajduk Split. Cel mai bun sezon al său a fost 2017/2018, pe vremea când evolua la Verona şi a bifat singurele sale 17 prezenţe din Serie A.

În ultimele două sezoane, Fossati a fost om de bază la Hajduk Split, unde a adunat 78 de meciuri, cu 2 goluri marcate şi 4 pase decisive.

Afla mai multe despre: u clujmarco fossaticfr cluj 

viewscnt
Articole similare