Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | CFR Cluj a realizat primul transfer în era Mandorlini. Un fotbalist de mare perspectivă. Tatăl său a jucat în Superligă

BREAKING | CFR Cluj a realizat primul transfer în era Mandorlini. Un fotbalist de mare perspectivă. Tatăl său a jucat în Superligăgalerie foto

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a bifat al treilea transfer al sezonului, dar primul de când echipa a fost preluată de italianul Andrea Mandorlini.

Este vorba de David Ciubăncan, un atacant de mare perspectivă, care va împlini 19 ani peste câteva săptămâni.

CFR Cluj şi-a luat atacant de 1,97 metri

Fotbalistul a fost împrumutat de Poli Iaşi la CFR Cluj în ultimele şase luni, însă evoluţiile sale foarte bune i-au determinat pe ardeleni să-l transfere definitiv.

David Bogdan Ciubăncan este un atacant cum rar se mai găsesc în fotbalul românesc. Măsoară 1,97 metri, însă este extrem de mobil, cu un simţ al porţii dezvoltat.

Iniţial, acesta a început fotbalul la UTA Arad, însă a mai trecut pe Şoimii Lipova, înainte să ajungă la Poli Iaşi, în vara lui 2022, în schimbul a 10.000 de euro.

  • Cornel Şfaiţer şi Costel Enache au fost cei care au insistat ca Ciubăncan să fie transferat la Poli Iaşi.

În momentul în care a semnat cu Poli Iaşi, David Ciubăncan avea setat în minte deja următorul obiectiv: să joace în Superligă.

Următorul obiectiv este ca la 20 de ani să fiu în Liga 1. Deocamdată sunt bine. La 18 ani mi-am propus să joc la Liga a 2-a, iar la 20 de ani la Liga 1.

Împreună cu tata mi-am fixat aceste obiective. Până la 23 de ani îmi doresc să joc în Liga 1, şi după aceea să prind un transfer în străinătate. Mă ajută faptul că mi-am impus aceste obiective”, declara David Ciubăncan pentru liga2prosport.ro.

Tatălui lui David, Marius Ciubăncan (44 de ani), este originar din Arad, iar în cariera sa de fotbalist a evoluat pentru Poli Iaşi, FCM Reşiţa, Minerul Lupeni, ACU Arad, CS Vladimirescu şi CS Ineu.

CFR Cluj mai aşteaptă transferuri

Până în acest moment, CFR Cluj i-a transferat pe Cătălin Căbuz şi Philip Otele, iar în Gruia mai este aşteptat fundaţul albanez Arlind Ajeti, care ultima oară a evoluat în Serie C, la Pordenone.

Afla mai multe despre: david ciubancancfr clujpoli iasi 

viewscnt
Articole similare