Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | CFR Cluj bifează un nou transfer din Italia! Internaţionalul şi-a dat acordul

BREAKING | CFR Cluj bifează un nou transfer din Italia! Internaţionalul şi-a dat acordulgalerie foto

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj pare decisă să profite de tot timpul avut la dispoziţie pentru a realiza transferuri.

Cluburile din România au voie să realizeze transferuri până pe 4 septembrie, ora 23:59. Aşadar, mai au la dispoziţie mai bine de două zile pentru a-şi pune la punct loturile.

CFR Cluj aduce un fotbalist din Italia

CFR Cluj s-a specializat în aducerea jucătorilor români, tineri, dinspre Italia. Cel mai elocvent exemplu este Daniel Bîrligea, cel care a fost adus cu un stat de necunoscut, iar acum se vorbeşte chiar de convocarea sa la echipa naţională de seniori a României.

Presa din Italia anunţă că CFR Cluj este gata să realizeze un nou transfer, venit dinspre Italia.

Este vorba despre fundaşul central român Matei Cristian Ilie (20 de ani), rămas liber de contract după ce s-a despărţit de Padova.

Fundaşul român, aflat în Italia din 2017, se pregăteşte să revină în ţara sa: este aşteptat să semneze cu CFR Cluj, formaţia antrenată de Andrea Mandorlini”, anunţă ”tuttoc.com”.

Cine este Matei Ilie?

Matei Ilie este un fundaş central de doar 20 de ani, născut la Piatra Neamţ.

Acesta şi-a început junioratul în oraşul natal, la Ceahlăul Piatra Neamţ, iar în 2017, la doar 15 ani, a luat drumul Italiei.

A jucat mai întâi la Sesto Giovanili, apoi s-a transferat la Padova, acolo unde a evoluat pentru formaţiile U17, U19 şi seniori.

În sezonul 2020/2021, Matei Ilie a fost împrumutat la Hellas Verona. Fotbalistul român s-a aflat pe banca de rezerva la două meciuri din Serie A, contra Genoa şi Atalanta, însă nu a fost utilizat.

S-a întors la Padova după acea experienţă, însă nu a primit spaţiul pe care fotbalistul îl aştepta. A bifat doar 18 meciuri la seniori din acel punct, aşa că şi-a cerut rezilierea contractului în această vară.

Matei Ilie este un obişnuit al loturilor de juniori U17 şi U20 ale României. De asemenea, se află şi-n vederile selecţionerului de la U21, Daniel Pancu.

Fundaşul poate profita de ”regula U21” din Superligă pentru a bifa mai multe jocuri la seniori şi, de ce nu, pentru a deveni jucător de bază în naţionala de tineret a României.

  • 75.000 de euro este cota de piaţă a lui Matei Ilie, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: matei iliebirligeapadovacfr cluj 

viewscnt
Articole similare