You are here:

BREAKING | CFR Cluj vinde în Serie A! Neluţu Varga dă o lovitură de proporţii şi câştigă o avere

BREAKING | CFR Cluj vinde în Serie A! Neluţu Varga dă o lovitură de proporţii şi câştigă o avere

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj mai dă o lovitură de proporţii în această vară, după ce l-a vândut deja pe Philip Otele pentru 3,5 milioane de euro.

Neluţu Varga se umple de bani! CFR Cluj vinde direct în Serie A

Concret, CFR Cluj a primit o ofertă importantă din Serie A pentru Răzvan Sava, goalkeeper-ul titular al ardelenilor. Clubul care este interesat de serviciile tânărului portar este Udinese, iar suma de transfer este una foarte bună pentru orice club din Superliga României.

Italienii de la Udinese plătesc 2,5 milioane de euro pentru a-l aduce în Italia pe Răzvan Sava, sumă care poate creşte în funcţie de performanţele pe care le realizează Sava în Serie A.

Neluţu Varga a acceptat oferta, iar Dan Petrescu nu se va mai putea baza pe goalkeeper-ul român pentru acest sezon de Superligă, anunţă gsp.ro. Varianta pe care o are la dispoziţie acum SuperDan este Otto Hindrich, un goalkeeper în care tehnicianul a avut încredere într-un mandat anterior.

Transferul lui Răzvan Sava vine după altă lovitură financiară dată de patronul celor de la CFR Cluj. Otele a fost vândut în Golf în această vară pentru 3,5 milioane de euro, iar acum Neluţu Varga ajunge la 6 milioane primite doar din transferurile a 2 jucători.
 

Afla mai multe despre: cfr clujnelutu vargarazvan sava 

viewscnt
Articole similare