Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | CFR Cluj vinde tot: urmează Ermal Krasniqi! Ardelenii, gata de o nouă lovitură financiară

BREAKING | CFR Cluj vinde tot: urmează Ermal Krasniqi! Ardelenii, gata de o nouă lovitură financiară

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj are parte de o campanie de transferuri foarte profitabilă, însă ardelenii nu s-au oprit cu vânzările.

Şefii formaţiei din Gruia au declarat de nenumărate ori că toţi jucătorii sunt de vânzare, pentru o sumă corectă, iar următorul care ar urma să plece este mijlocaşul kosovar Ermal Krasniqi (24 de ani).

Ermal Krasniqi, pe lista lui Bordeaux

În această vară, CFR Cluj a obţinut 7.000.000 de euro doar din vânzarea de jucători, chiar dacă au schimbat liniile precum la hochei, după cum urmează: 

  • Nana Boateng - 2.000.000 de euro, la Jeonbuk Hyundai.
  • Emmanuel Yeboah - 1.800.000 de euro, la Brondby.
  • Andrei Burcă - 1.000.000 de euro, la Al-Okhdood.
  • Simone Scuffet - 800.000 de euro, la Cagliari.
  • Claudiu Petrila - 500.000 de euro, împrumut, la Rapid.
  • Adrian Păun - 500.000 de euro, la Hapoel Beer Sheva.
  • Yuri Matias - 400.00 de euro, la Neftchi Baku.
  • Christopher Braun - 150.000 de euro, la Rapid.

Presa din Franţa anunţă că Ermal Krasniqi a rămas pe lista de cumpărături a francezilor de la Girondins Bordeaux - Ligue 2, şi ar putea lua drumul Franţei până la închiderea ferestrei de transferuri.

O ofertă situată între 2.000.000 şi 3.000.000 de euro ar satisface pretenţiile clujenilor şi ar ajuta, puţin, la echilibrarea balanţei financiare.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ermal Krasniqi, conform transfermarkt.de.

Bordeaux nu are deloc startul de sezon pe care şi l-ar dori. Este doar pe locul 15 în Ligue 2, cu doar trei puncte în primele trei etape, fiind la doar două puncte distanţă de zona ”roşie” a retrogradării.

Aşadar, francezii se gândesc serios să mai opereze câteva transferuri, înaintea terminării perioadei de transferuri, mai ales în sectorul ofensiv.

La Bordeaux evoluează şi mijlocaşul român Alexi Pitu, însă acesta nu este titular, ci este obişnuit să intre în actul secund al partidelor.

Alţi jucători aflaţi în vederile ”girondinilor”: Umeh Emmanuel (Botev Plovdiv), Ismael Gharbi (PSG), Martin Petkov (Levski Sofia), Kouceila Boualia (Kabylie), Josias Lukembila (FC Will 1900) şi Loum Tchaouna (Rennes).

Ermal Krasniqi, un chilipir pentru CFR Cluj

Ermal Krasniqi a ajuns la CFR Cluj în vara lui 2022, de la FC Ballkani, în schimbul a 200.000 de euro. De asemenea, kosovarii vor mai încasa încă 100.000 de euro dacă CFR-ul se va califica în grupele unei competiţii europene.

Sezonul trecut, Ermal Krasniqi a fost utilizat în 22 de jocuri pentru CFR Cluj în toate competiţiile. A marcat cinci goluri şi a oferit două pase decisive.

  • Mijlocaşul ofensiv a făcut parte din lotul celor din Kosovo pentru dubla cu România şi Belarus, din preliminariile Euro 2024.

Afla mai multe despre: ermal krasniqibordeaux 

viewscnt
Articole similare