Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Cicâldău şi Moruţan, transferaţi ”la pachet”! Antrenorul şi-a dat acordul

BREAKING | Cicâldău şi Moruţan, transferaţi ”la pachet”! Antrenorul şi-a dat acordul

Fotbal

Comentarii

Olimpiu Moruţan (24 de ani) şi Alexandru Cicâldău (26 de ani) au şanse mari să rămână colegi în această vară, dar la o altă echipă.

Presa din Turcia anunţă că antrenorul celor de la Konyaspor, Aleksander Stanojevic, şi-a anunţat conducerea că-i vrea neapărat la echipă pe fotbaliştii români Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan de la Galatasaray.

  • Konyaspor a terminat sezonul precedent pe locul 8 în Superliga Turciei.

Moruţan şi Cicâldău, doriţi la pachet!

Jurnaliştii turci de la ”hakimiyet.com” anunţă că ”negocierile dintre Konyaspor şi Galatasaray pentru cei doi jucători români vor fi accelerate în zilele următoare”.

Situaţia lui Alexandru Cicâldău este unu mai complicată. Mijlocaşul central nu mai este dorit la echipă de antrenorul Okan Buruk, iar Galatasaray face tot posibilul să scape de el, sub orice formă.

Există zvonuri care îl plasează pe Alexandru Cicâldău în vederile celor de la Universitatea Craiova, Sampdoria, Başakşehir, dar şi al formaţiilor din Golf.

Galatasaray aşteaptă o ofertă interesantă pentru a-l ceda definitiv pe fotbalist. Ruptura dintre Buruk şi Cicâldău este una iremediabilă. Mijlocaşul a fost exclus din lot şi a ratat ultimul cantonament al echipei.

Olimpiu Moruţan s-a întors la Galatasaray după împrumutul la Pisa şi a reuşit să-l impresioneze pe Okan Buruk, iar tehnicianul a decis să-l păstreze în lot pentru sezonul următor.

Cu toate acestea, antrenorul Cim-Bom nu ar exclude nici varianta în care Olimpiu Moruţan să fie împrumutat în acest sezon, pentru a căpăta mai multă experienţă la nivel înalt şi pentru a se întoarce mai matur la echipă, din stagiunea viitoare.

Cel mai probabil, Alexandru Cicâldău ar urma să fie cedat definitiv, în timp ce Olimpiu Moruţan doar sub formă de împrumut.

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Cicâldău, conform transfermarkt.de.
  • 4,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: alexandru cicaldauolimpiu morutangalatasaray 

viewscnt
Articole similare