Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Cristiano Ronaldo s-a hotărât: "Regele se întoarce". Pentru cine va juca starul lusitan

BREAKING | Cristiano Ronaldo s-a hotărât: "Regele se întoarce". Pentru cine va juca starul lusitan

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo a anunţat că va evolua în următorul meci amical pe care echipa sa, Manchester United, îl va disputa împotriva spaniolilor de la Rayo Vallecano, duminică, pe stadionul Old Trafford, în timp ce continuă speculaţiile referitoare la viitorul său.

Starul lusitan, în vârstă de 37 de ani, care nu a participat la turneele efectuate de United în această vară, în Thailanda şi în Australia, din motive personale, doreşte să părăsească clubul englez, la care a revenit la începutul sezonului trecut.

Ronaldo nu a fost inclus în lotul pentru următoarea partidă de pregătire a lui Manchester United, împotriva echipei Atletico Madrid, sâmbătă la Olso, dar a anunţat pe Instagram că "Duminică joacă regele" , referindu-se la amicalul cu Rayo Vallecano, din ziua următoare.

Manchester United a precizat că jucătorii din lot care nu vor efectua deplasarea la Oslo vor evolua duminică în meciul cu Rayo.

Noul antrenor al grupării de pe Old Trafford, olandezul Erik ten Hag, a afirmat anterior că Rolando "nu este de vânzare".

Manchester United va debuta în noua ediţie a campionatului Angliei pe teren propriu, împotriva lui Brighton, pe 7 august.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare