adplus-dvertising
You are here:

BREAKING | Cutremur la Craiova: Reghe, OUT! Rotaru dă lovitura: Rădoi vine în Bănie!

BREAKING | Cutremur la Craiova: Reghe, OUT! Rotaru dă lovitura: Rădoi vine în Bănie!

U Craiova

Comentarii

Mihai Rotaru, patronul U Craiova, vrea să-l dea afară pe Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) şi are pregătit un antrenor cu nume pentru a-l înlocui. Scaunul lui Reghecampf tremură serios după înfrângerea de la Sf. Gheorghe, cu Sepsi (1-3), iar Mihai Rotaru e gata să ia o decizie importantă.

Cutremur la Craiova: Reghe, OUT! Rotaru dă lovitura: Rădoi vine în Bănie!

U Craiova a fost învinsă cu 3-1 de Sepsi, în deplasare, iar Mihai Rotaru e gata de o schimbare la nivelul băncii tehnice. Scaunul lui Laurenţiu Reghecamp tremură serios după seria proastă de rezultate din ultimul timp, iar site-ul realitateasportivă.net scrie că Mihai Rotaru are deja pregătit înlocuitorul.

Mihai Rotaru l-a convins pe Mirel Rădoi să vină să preia U Craiova, scrie sursa citată, care anunţă că Laurenţiu Reghecampf este ca şi demis. Fostul selecţioner al României vine să redreseze "corabia" de la U Craiova, care a pornit cu statut de favorită la titlu la startul sezonului din Liga 1, dar acum are emoţii pentru playoff.

Rotaru şi-a pierdut răbdarea cu Laurenţiu Reghecampf şi, se pare - conform realitateasportivă.net -, că şi primarul din Craiova, Olguţa Vasilescu, i-a cerut lui Mihai Rotaru să îl demită pe Laurenţiu Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf a preluat-o pe U Craiova în iulie 2021 şi, de atunci, a strâns 25 de meciuri şi 1,68 puncte câştigate pe meci. Contractul lui Reghe cu U Craiova se întinde până în vara lui 2023. În acest sezon, U Craiova a strâns 35 de puncte în 23 de meciuri şi e pe locul cinci, la egalitate cu Farul şi la trei puncte distanţă de prima echipă din playout, Rapid.

De cealaltă parte, Mirel Rădoi e liber de contract de când i s-a terminat înţelegerea cu echipa naţională a României, unde a fost selecţioner din noiembrie 2019 până în noiembrie 2021. Oltean la origini, Mirel Rădoi are o relaţie bună cu Mihai Rotaru, patronul din Bănie.

viewscnt
Articole similare