Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Darius Olaru, în atenţia unui club din grupele Europa League!

BREAKING | Darius Olaru, în atenţia unui club din grupele Europa League!

Fotbal

Comentarii

Darius Olaru (25 de ani) este unul dintre cei mai în formă jucători români ai momentului, iar acest lucru nu poate fi trecut cu vederea de către specialişti.

În primele 10 etape de Superligă disputate, Darius Olaru a adunat 6 goluri şi 2 pase decisive, fiind un jucător vital pentru FCSB, liderul campionatului.

  • 5,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Darius Olaru, conform transfermarkt.de.

Darius Olaru, din nou în atenţia celor de la Rangers

Jurnaliştii scoţieni, în special cei de la ”rangersnews.uk”, care monitoriează tot ce ţine de clubul de pe Ibrox Park, au sesizat forma foarte bună prin care trece Darius Olaru şi încep să pună sub semnul întrebării decizia conducătorilor de a nu face mai mult pentru transferul mijlocaşul român.

Olaru a fost menţionat ca ţintă în trecut, în schimb au fost făcute transferuri de buget, precum Kieran Dowell.

Pentru a pune sare pe rană, Darius Olaru arată genul de formă care face de ruşine tot mijlocul lui Rangers”, şi-au început scoţienii discursul la adresa lui Darius Olaru.

La Rangers, mijlocaşii Todd Cantwell, Nico Raskin, Jose Cifuentes, John Lundstram, Kieran Dowell şi Ryan Jack au acumulat un singur gol în toate competiţiile, în acest start de sezon.

În plus, scoţienii îl critică pe antrenorul echipei Michael Beale, pentru faptul că îi foloseşte pe Jose Cifuentes şi Todd Cantwell pe poziţii mai defensive decât obişnuiau să joace la fostele echipe.

Cel mai probabil, dacă ar fi ajuns la Rangers, şi Darius Olaru ar fi fost folosit mai jos decât ar fi trebuit, cu toate că cifrele sale arată o poftă mare de gol.

Darius Olaru, evaluat la 5.000.000 de lire sterline, a fost asociat de mai multe ori cu un transfer la Rangers, dar ai senzaţia că, dacă ar fi semnat, l-ar fi jucat într-un dublu rol de pivot, care să protejeze defensiva, în loc să fie lăsat să atace poarta adversă.

Jucătorii trebuie să-şi îmbunătăţească constanţa. Cu toate acestea, Beale ar trebuie să le dea mai multă libertate jucătorilor precum Cifuentes pentru a avea cifrele pe care Olaru le produce”, au mai notat jurnaliştii scoţieni.

  • În acest sezon, FC Rangers activează în grupele Europa League, alături de Betis, Aris Limassol şi Sparta Praga.

Afla mai multe despre: darius olarufcsbrangersbeale 

viewscnt
Articole similare