You are here:

BREAKING | Denis Alibec, transfer de top! Atacantul naţionalei este dorit insistent: „Se fac eforturi serioase!”

BREAKING | Denis Alibec, transfer de top! Atacantul naţionalei este dorit insistent: „Se fac eforturi serioase!”

Stranieri

Comentarii

Denis Alibec negociază cu un club din a doua ligă a Turciei, după parcursul bun al României de la EURO.

Denis Alibec, negocieri cu un club puternic din liga a doua a Turciei

Denis Alibec este liber de contract după despărţirea de Muaither SC, iar atacantul naţionalei îşi doreşte o revenire cât mai aproape de România. În acest sens, fotbalistul negociază cu Kocaelispor, echipă din liga a doua a Turciei, dar cu aspiraţii serioase de a promova pe prima scenă a fotbalului de acolo.

„Kocaelispor îşi continuă eforturile de a construi o echipă puternică pentru a obţine promovarea în Super Lig sub conducerea lui Ertugrul Saglam. Conducerea lui Kocaelispor a început negocierile cu internaţionalul român Denis Alibec, care o perioadă a fost şi jucătorul lui Kayserispor.

Experimentatul fotbalist, care negociază în aceste momente, a avut şansa să joace la EURO 2024, în meciurile cu Belgia şi Olanda”, au scris turcii de la bugunkocaeli.com.tr.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Denis Alibec, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Ce spunea Marius Şumudică despre un posibil transfer al lui Alibec

”M-au întrebat şi pe mine, e în discuţii cu ei. E o echipă de tradiţie, dar e în Liga 2 în momentul de faţă. E în discuţii, salariu de 750.000 de euro, sunt şanse mari să semneze şi să promoveze. S-au băgat bani foarte mulţi în Liga 2 din Turcia.

Am vorbit cu Alibec la nunta lui Drăguş, mi-a zis că e foarte aproape să plece acolo”, a spus Marius Şumudică, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: denis alibecturciatransfer 

viewscnt
Articole similare