You are here:

BREAKING | Dennis Man, dorit de două cluburi uriaşe după golul din poarta lui Milan! Ce şanse are să plece de la Parma

BREAKING | Dennis Man, dorit de două cluburi uriaşe după golul din poarta lui Milan! Ce şanse are să plece de la Parma

Stranieri

Comentarii

Dennis Man a impresionat din nou în Serie A, el fiind decisiv în victoria celor de la Parma, scor 2-1, cu AC Milan.

Dennis Man, dorit de granzii Italiei! Unde s-ar putea transfera fotbalistul de la Parma

Dennis Man continuă să impresioneze în Italia, evoluţiile sale excelente atrăgând interesul unor cluburi de top din Serie A. Juventus şi AS Roma sunt printre echipele care îşi doresc transferul său, conform presei italiene.

Internaţionalul român a înscris în minutul 2 în poarta celor de la AC Milan şi a contribuit la victoria echipei sale. Man a făcut un meci de excepţie per total, având chiar mai multe oportunităţi de a înscrie.

Man, sosit la Parma în 2021, s-a impus rapid prin viteza, driblingul şi capacitatea de a finaliza cu succes acţiunile ofensive. Evaluat la aproximativ 15 milioane de euro, românul este văzut ca o soluţie ideală pentru întărirea atacului.

Deşi cluburile mari sunt interesate, Parma nu este dispusă să-l cedeze cu uşurinţă şi se pregăteşte pentru negocieri dure.

  • 10 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Reacţia antrenorului de la Parma după victoria cu Milan

”Prima repriză ar fi trebuit să se încheie cu 2-0. Am fi putut marca mai mult dacă am fi avut mai multă precizie. Multe situaţii au apărut nu doar pe contraatac, dar şi cu driblinguri rapide în spaţii înguste.

A fost un gol frumos (n.r. al lui Dennis Man), o fază superbă care a rezultat într-un gol. În prima repriză, am plimbat bine mingea, ne-am creat multe ocazii.

În a doua repriză, AC Milan a avut controlul, era logic să fie aşa, dar nu ne-am asumat prea multe riscuri. Rezultatul este o recompensă frumoasă pentru băieţi şi pentru ce au reuşit să facă”, a declarat Fabio Pecchia, după meci, potrivit Parma Live.

Afla mai multe despre: dennis manparmaac milan 

viewscnt
Articole similare