Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Dennis Man, dorit de două super-forţe ale Europei. Când se va putea materializa mutarea

BREAKING | Dennis Man, dorit de două super-forţe ale Europei. Când se va putea materializa mutarea
Comentarii

Dennis Man (24 de ani) continuă să rămână un nume interesant pentru fotbalul european, chiar dacă în ultima perioadă nu a oferit constanţa pe care o aştepta toată lumea.

Fotbalistul român a fost titularizat, vineri seară, în tricoul Parmei, în victoria din deplasare cu Frosinone, scor 4-3 (3-1), şi a oferit două pase de gol.

  • A fost schimbat în minutul 59, la 3-2 pentru Parma, din raţiuni tactice. Echipa sa a rămas în zece oameni, după eliminare lui Estevez, iar tehnicianul Fabio Pecchia a decis introducerea unui jucător de profil defensiv.

Dennis Man, prioritar pentru Beşiktaş

Potrivit presei din Turcia, Dennis Man reprezintă o prioritate în perioada de ”mercato” din vară. Antrenorul Senol Guneş apreciază calitatea fotbalistului român, dar mai ales versatilitatea acestuia: poate juca atât în flancuri, cât şi în spatele vârfului.

Beşiktaş are mare nevoie de un fotbalist de profilul lui Dennis Man, deoarece are probleme serioase de lot. Americanul Tyler Boyd şi-a reziliat contractul cu Beşiktaş şi s-a întors în MLS.

De asemenea, un alt jucător de profil ofensiv, Rachid Ghezzal, s-a accidentat şi va lipsi mai bine de patru luni de la echipă. Aşadar, lui Senol Guneş nu-i rămâne decât să caute un alt fotbalist care să-l ajute în viitoarea campanie europeană.

Conform sisligazetesi.com.tr, conducerea celor de la Beşiktaş a demarat, deja, discuţiile pentru a aduce un nou fotbalist în atac, iar Dennis Man se află în fruntea listei.

  • Beşiktaş este pe locul 4 în Turcia, cu 39 de puncte.
  • 17 meciuri, 4 goluri şi 2 pase decisive a reuşit Man pentru Parma, în acest sezon.

Şi Galatasaray îl monitorizează pe Man

În perioada imediat următoare, Beşiktaş va deschide un front de discuţie cu Parma, în vederea unui transfer în vară. Se pare că fotbalistul român se află şi pe lista rivalei Galatasaray, iar Beşiktaş nu vrea să-l piardă în detrimentul rivalei din Istanbul.

Turcii anunţă că Dennis Man nu ar fi deloc mulţumit cu faptul că evoluează în Serie B, iar în vară îşi va căuta un angajament pe o scenă superioară. De ce nu, chiar Superliga din Turcia.

  • Galatasaray este lider în Turcia, cu 54 de puncte.

Afla mai multe despre: dennis manparmabesiktasgalatasaray 

viewscnt
Articole similare