Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Dorit de FCSB şi Farul, a ales! Unde vrea să joace Denis Alibec

BREAKING | Dorit de FCSB şi Farul, a ales! Unde vrea să joace Denis Alibec

Superliga

Comentarii

Dorit de Gigi Becai la FCSB, pentru grupele cupelor europene, Denis Albec (33 de ani) a anunţat la ce echipă vrea să joace dacă va reveni în România.

Lista de transferuri a lui Gigi Becali, după ce a câştigat titlul cu FCSB şi a obţinut dreptul de participare în preliminariile Ligii Campionilor, începe să se destrame. După ce a renunţat la Louis Munteanu, Becali a primit o veste proastă din partea lui Denis Alibec.

Denis Alibec a anunţat la ce echipă vrea să joace în sezonul viitor

Liber de contract după ce s-a despărţit de qatarezii de la Muaither SC, Denis Alibec a anunţat că, dacă va fi să revină în România, va juca doar la Farul. Însă, pentru moment se concentrează la EURO 2024 şi abia apoi îşi va decide viitorul, cu obiectiv de a juca în continuare în străinătate.

Denis Alibec a primit o ofertă salarială mare, de 20.000 de euro pe lună, din partea FCSB, însă nu este tentat să accepte propunerea lui Gigi Becali.

"Deocamdată nu mă gândesc la echipa de club, mă gândesc la EURO, să fiu cât mai bine şi după aceea voi vedea. În orice caz, dacă mă întorc în ţară, mă întorc la Farul. Scopul meu e să joc în străinătate", spus Denis Alibec în exclusivitate pentru Antena Sport.

Denis Alibec a plecat de la Farul în august 2023 cu destinaţia Qatar, la Muaither, pentru un salariu foarte bun. Acum, după ce a jucat 21 de meciuri, a marcat cinci goluri şi a livrat patru pase decisive, Denis Alibec şi-a terminat contractul şi e liber să-şi aleagă viitoarea destinaţie.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Denis Alibec în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: denis alibectransferfarulfcsboferteromania 

viewscnt
Articole similare