Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | E gata! A semnat cu FCSB. Gigi Becali l-a convins, iar campioana României a realizat al doilea transfer al verii, după Kiki

BREAKING | E gata! A semnat cu FCSB. Gigi Becali l-a convins, iar campioana României a realizat al doilea transfer al verii, după Kiki

Superliga

Comentarii

FCSB continuă să se întărească pentru preliminariile Ligii Campionilor.

FCSB a cucerit titlul de campioană după nouă ani de secetă, iar Gigi Becali visează să ajungă în grupele Ligii Campionilor.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Roş-albaştrii l-au semnat deja pe Kiki, fundaş ce a câştigat titlul cu Farul în urmă cu două sezoane, iar Gigi Becali a întărit şi compartimentul defensiv, care se va subţia odată cu plecarea lui Florinel Coman în Qatar.

Kiki, iar acum el! Gigi Becali a realizat al doilea transfer pentru sezonul viitor

Daniel Popa este noul jucător al FCSB-ului. Conform Fanatik, atacantul în vârstă de 28 de ani a semnat deja contractul, iar prezentarea va avea loc în zilele următoare.

Aceeaşi sursă susţine că FCSB îi va plăti Universităţii Cluj suma de 300.000 de euro în schimbul lui Daniel Popa, echivalentul clauzei pe care o are atacantul în contract.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Fostul vârf al lui Dinamo va avea un salariu mare - 16.000 de euro, cu 4.000 de euro mai mult decât cel pe care îl încasa la Cluj.

Daniel Popa este cotat de Transfermarkt la 850.000 de euro. În acest sezon a adunat 42 de meciuri, a marcat 11 goluri şi a livrat cinci pase decisive.

 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalidaniel popa 

viewscnt
Articole similare