Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | E gata! CFR Cluj îl vinde pe jucătorul crescut de Manchester City

BREAKING | E gata! CFR Cluj îl vinde pe jucătorul crescut de Manchester City

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj îşi vinde unul dintre cei mai buni jucători din ultimii ani.

Presa din Ghana anunţă că mijlocaşul celor de la CFR Cluj, ghanezul Nana Boateng, este pe punctul de a finaliza trecerea în Coreea de Sud, la formaţia antrenată de Dan Petrescu, Jeonbuk Hyundai.

Nana Boateng pleacă la Jeonbuk

Se pare că negocierile dintre CFR Cluj şi Jeonbuk sunt în plină desfăşurare, dar se îndreaptă către finalizare. Trupa din Gruia ar urma să încaseze aproximativ 2 milioane de euro.

  • 2,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Nana Boateng, conform transfermarkt.de.

Cota de piaţă a lui Nana Boateng a crescut de cinci ori în ultimii doi ani, din momentul transferului său de  la KuPS (Finlanda), la CFR Cluj.

După doar două sezoane, fotbalistul african prinde un transfer care reuşeşte să-i rotunjească considerabil veniturile. Cu siguranţă va primi în Coreea de Sud un salariu mult mai mare decât primeşte în acest moment în Ardeal.

De asemenea, şi CFR Cluj va încasa o sumă considerabilă în schimbul unui jucător pentru care a plătit de 10 ori mai puţini bani.

Nana Boateng a început fotbalul în Ghana, la Right to Dream Academy, iar în 2011 s-a transferat la Manchester City.

A aparţinut de ”cetăţeni” cinci sezoane, timp în care a fost împrumutat în Norvegia, la Stromsgodset. 

În 2017, Boateng a rupt contractul cu Manchester City şi a ajuns în MLS, la Colorado, unde avea să joace doi ani şi jumătate, până s-a mutat la KuPS, în Finlanda.

Cristi Balaj, despre Boateng la Jeonbuk: ”Nu iese fum fără foc”

Vineri seară, întrebat dacă s-a realizat transferul lui Nana Boateng la Jeonbuk, preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, s-a eschivat, însă nu a negat vehement această posibilitate, lăsând loc de interpretări.

Se pare că jurnaliştii ghanezi sunt şi ei la curent cu situaţia conaţionalului său şi anunţă că tratativele au intrat în ultima sută de metri şi este doar o chestiune de timp până va apărea anunţul oficial.

"Nu discut de transferuri. Doar după ce apar pe site. Nu mă mir că-l doreşte pe Boateng, Dan Petrescu e înnebunit după stilul de joc, calitatea lui, e un băiat exemplar. (n.r. - există informaţii că a fost vândut) Fum fără foc nu iese!", a spus Cristi Balaj, în exclusivitate la Orange Sport.

Afla mai multe despre: nana boatengjeonbukbalajghana 

viewscnt
Articole similare