You are here:

BREAKING | E gata! Louis Munteanu a bătut palma şi se va bate la titlu în Superliga! Patronul a recunoscut: ”Va fi jucătorul nostru”

BREAKING | E gata! Louis Munteanu a bătut palma şi se va bate la titlu în Superliga! Patronul a recunoscut: ”Va fi jucătorul nostru”

Superliga

Comentarii

Louis Munteanu (22 de ani) s-a înţeles cu Neluţu Varga şi va fi noul jucător al lui CFR Cluj.

Fostul atacant al Farului s-a aflat pe lista granzilor din Superliga, CFR, Rapid, FCSB şi Universitatea Craiova, însă insistenţa ardelenilor, dar şi banii oferiţi, au reprezentat  elementele decisive în negocierile cu Fiorentina.

Neluţu Varga a făcut marele anunţ: Louis Munteanu, la CFR Cluj!

Neluţu Varga, patronul CFR-ului, a dezvăluit că Louis Munteanu va semna în zilele următoare cu fosta campioană a României, urmând a fi prezentat oficial, cel mai probabil, săptămâna viitoare.

În schimbul transferului lui Louis Munteanu, Neluţu Varga a plătit în jur de 2.000.0000 de euro, însă Fiorentina va mai încasa şi alte bonusuri în funcţie de performanţele jucătorului.

„Eu cred că noi vom obţine semnătura lui Munteanu pentru că am făcut cea mai bună ofertă dintre toate echipele din România. Probabil luni sau, cel târziu, marţi, Louis Munteanu va fi jucătorul CFR-ului. Vorbim despre un transfer defintiv, desigur, nu sub formă de împrumut”, a spus Neluţu Varga pentru Sportpesurse.ro.

  • 1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfrlouis munteanufarul 

viewscnt
Articole similare