You are here:

BREAKING | E gata! S-a terminat ”telenovela” Florin Niţă. Cu ce echipă semnează eroul naţionalei României

BREAKING | E gata! S-a terminat ”telenovela” Florin Niţă. Cu ce echipă semnează eroul naţionalei României

Echipa națională

Comentarii

Florin Niţă traversează o perioadă excelentă, cu toate că se apropie de finalul carierei. În vârstă de 37 de ani, fostul portar al FCSB s-a despărţit de Gaziantep şi pare că şi-a ales următoarea destinaţie.

În sezonul trecut, Florin Niţă a fost unul dintre cei mai importanţi oameni din tabăra turcilor de la Gaziantep, echipă ce s-a salvat cu emoţii de la retrogradare. 

Prestaţiile bune de la echipele de club au fost întărite de parcursul de la EURO 2024, unde Niţă a fost îngerul păzitor al României în grupe.

ULTIMA ORĂ | Florin Niţă semnează. Cu cine s-a înţeles portarul naţionalei

În ultima perioadă, mai multe echipe din zona Golfului s-au interesat de situaţia portarului român, şi, aşa cum era de aşteptat, Niţă a ales să meargă în Arabia Saudită, acolo unde va câştiga un salariu impresionant.

Presa arabă susţine că Florin Niţă a ajuns la un acord cu Al-Fayha, echipă ce a terminat în sezonul trecut pe locul nouă în campionatul intern.

”Cu acest contract, Al-Fayha Club caută să-şi întărească rândurile cu un portar cu experienţă internaţională, sperând să obţină rezultate pozitive în sezonul următor.

Al-Fayha a preferat să nu îi reînnoiască contractul fostului său portar sârb, Vladimir Stojkovic, chiar dacă era considerat unul dintre punctele forte ale echipei sale”, a scris aawsat.com.

Al-Fayha s-a despărţit recent de veteranul Vladimir Stojkovic (40 de ani), unul dintre cei mai importanţi portari din istoria Serbiei.

 

Afla mai multe despre: româniaechipa naţională,  

viewscnt
Articole similare