You are here:

BREAKING | Ermal Krasniqi a plecat de la Rapid. Kosovarul face vizita medicală, iar Dan Şucu se umple de bani. Cu ce echipă s-a înţeles

BREAKING | Ermal Krasniqi a plecat de la Rapid. Kosovarul face vizita medicală, iar Dan Şucu se umple de bani. Cu ce echipă s-a înţeles

Superliga

Comentarii

Rapid a dat o lovitură importantă pe piaţa transferurilor.

Ermal Krasniqi, unul dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut, a plecat din Giuleşti, iar Rapid va încasa o sumă importantă de bani în schimbul transferului său, cu care, cel mai probabil, va acoperi posturile ce au lăsat de dorit în ultimele meciuri.

Dan Şucu, TUN pe piaţa transferurilor! L-a vândut pe Krasniqi pe o sumă importantă. Cu ce echipă s-a înţeles kosovarul

Deşi Albion Rrahmani, este, fără dar şi poate, cel mai ofertat jucător din lotul Rapidului, un alt kosovar a prins transferul carierei. Este vorba despre Ermal Krasniqi, atacantul pe care Rapid l-a cumpărat de la CFR la începutul acestui an, în schimbul sumei de 1.000.000 de euro.

Prestaţiile excelente ale lui Krasniqi nu au trecut neobservate, iar kosovarul a prins un transfer importan. Din informaţiile Fanatik, Ermal Krasniqi (25 de ani) este aşteptat mâine, pe şapte iunie, la Praga, pentru a semna cu Sparta, echipă ce s-a încoronat campioană în Cehia.

Aceeaşi sursă susţine că este vorba despre un contract valabil pe patru sezoane, iar Rapid va încasa 2.100.000 de euro, plus 15% dintr-un viitor transfer.

Sparta Praga va intra în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, unde are şanse să joace cu FCSB, în cazul în care roş-albaştrii vor trece de ”dubla” de debut din cupele europene.

  • Cota de piaţă a lui Ermal Krasniqi este estimată de Transfermarkt la 1.600.000 de euro.  

 

Afla mai multe despre: ermal krasniqirapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare