You are here:

BREAKING | Este aproape gata! Gigi Becali aproape a bătut palma pentru transfer şi dă o mână de ajutor echipei din Superliga

BREAKING | Este aproape gata! Gigi Becali aproape a bătut palma pentru transfer şi dă o mână de ajutor echipei din Superliga

Superliga

Comentarii

FCSB şi Petrolul Ploieşti s-au înţeles pentru transferul portarului ceh Lukas Zima. Patronul campioanei vrea să ofere acum 250.000 de euro şi restul de 250.000 la finalul anului, când portarul se va alătura lotului.

Se consideră o mana de ajutor oferita de finanţatorul FCSB pentru " Lupii Galbeni", deoarece aceştia au întârzieri şi probleme mari salariale, după cum şi Claudiu Tudor, oficialul clubului prahovean, a declarat în urmă cu câteva zile.

Transferul atinge cota de jumatate de milion de euro

FCSB vă prezenta o ofertă conformă cu cerinţele stabilite de Petrolul. Claudiu Tudor, preşedintele echipei din Ploieşti, a declarat la Fanatik că transferul lui Zima se va face pentru o sumă în jurul a 500.000 de euro.

Aşadar şansele ca Zima să facă parte din lotul campioanei în iarnă sunt foarte mari.

CFR Cluj a intrat şi ea pe fir

Formaţia din Gruia este interesată şi ea de Lukas Zima, doar că Gigi Becali ar oferi jumătate din suma de transfer chiar acum, fapt ce îi oferă un avantaj campioanei în negocierile cu Petrolul.

Zima şi-a făcut debutul profesional la Reggiana, într-un meci câştigat cu 2-0 împotriva celor de la Como. 

Pe 30 iulie 2018, a fost împrumutat la Livorno, care a decis să-l cumpere permanent în iulie 2019. 

În septembrie 2020, a revenit la Genoa din postura de jucător liber de contract. Pe 13 iulie 2021, Zimă a semnat un contract pe doi ani cu Venlo în Olanda. După expirarea contractului, s-a alăturat  Petrolului Ploieşti, pe 20 iunie 2023.

Zima are un angajament cu Petrolul până la sfârşitul sezonului 2025-2026, cu un salariu de 8.500 de euro pe luna , care poate creşte până la 10.000 de euro inclusiv bonusuri. Cehul a fost titular în toate meciurile sezonului trecut şi nu a pierdut niciun minut în actuala stagiune.

FCSB doreşte să-i ofere un contract în jurul valorii de 12.000 de euro anual, iar cu bonusurile incluse, suma totală ar putea ajunge la 15.000 de euro.

 Mihai Stoica, despre Lukas Zima: "Este un portar bun al campionatului nostru"

"A fost întrebat, eu o să trimit zilele astea o ofertă Petrolului. Este un portar bun al campionatului nostru, căutăm un portar pentru că Andrei Vlad este la final de contract.

Vlad are 25 de ani, a debutat deja la echipa naţională, a fost unul dintre protagonişti la ultimul turneu final, la echipele sub 21. A fost penultimul nostru turneu, dar la ultimul turneu ne-am cam făcut de râs, nu poţi să-i propui un contract să fie al doilea, de doi ani şi ceva apără Ştefan Târnovanu, nu e normal să ai doi portari care vor să fie numărul unu.", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

 

 

Afla mai multe despre: fcsbsuperligapetrolul 

viewscnt
Articole similare