You are here:

BREAKING | Fără precedent! ”U” Cluj va fi gazdă pe terenul lui CFR Cluj. Cele două rivale au ajuns la o înţelegere

BREAKING | Fără precedent! ”U” Cluj va fi gazdă pe terenul lui CFR Cluj. Cele două rivale au ajuns la o înţelegere

Superliga

Comentarii

Confruntarea dintre Universitatea şi CFR, cunoscută drept ”Derby-ul Clujului”, îşi va consuma primul episod din acest sezon în etapa a patra a Superligii.

Universitatea Cluj şi CFR au un start bun de campionat. ”Studenţii” lui Neluţu Sabău au remizat împotriva lui FCSB în Ghencea, scor 1-1, în timp ce ”feroviarii” lui Dan Petrescu au întors scorul în meciul cu Dinamo şi s-au impus cu 3-2.

La începutul lunii august, ”U” Cluj va găzdui primul derby cu CFR din acest sezon, însă partida nu se va disputa pe Cluj Arena, stadion ce găzduieşte în mod tradiţional meciurile de acasă ale ”Şepcilor roşii”.

Acord între rivale! Unde se vor disputa derby-urile dintre ”U” Cluj şi CFR

La fel precum în ultimii ani, Cluj Arena va fi gazdă pentru Untold, cel mai mare festival de muzică din România, ce va avea loc în perioada 8-11 august.

Astfel, Universitatea Cluj s-a văzut nevoită să găsească o soluţie pentru a găzdui partida cu CFR din etapa a patra. Din fericire pentru fanii celor două echipe, meciul se va disputa la Cluj, deşi s-a vehiculat că meciul ar putea fi mutat la Mediaş sau Sibiu.

Din informaţiile Fanatik, ”U” Cluj - CFR se va disputa în Gruia, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Deşi ”U”  este în gazdă pe hârtie, şefii celor două cluburi s-au decis să schimbe locul de disputare ale celor două partide din sezonul regular.

Astfel, returul se va juca pe Cluj Arena, deşi CFR va fi gazdă în mod oficial.

În această etapă, CFR va juca în Giuleşti, cu Rapid, în timp ce ”U” va juca împotriva lui Hermannstadt.

 

Afla mai multe despre: cfrsuperligauniversitatea clujderby-ul ardealului 

viewscnt
Articole similare