Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | FCSB, decizie total neaşteptată înainte de returul cu Nordsjaelland

BREAKING | FCSB, decizie total neaşteptată înainte de returul cu Nordsjaelland

FCSB

Comentarii

FCSB a luat o decizie surprinzătoare chiar înainte de meciul retur cu danezii de la Nordsjaelland.

BREAKING | FCSB, decizie total neaşteptată înainte de returul cu Nordsjaelland

După meciul din Ghencea, terminat la egalitate, scor 0-0, urmează marele meci de joi, în urma căruia se va decide echipa care va merge în play-off-ul UEFA Conference League. Totuşi, staff-ul FCSB-ului a luat o decizie neaşteptată.

Concret, Elias Charalambous a decis să-l ia în Danemarca pe George Gogescu, un fotbalist de numai 17 ani. Tânăra speranţă a roş-albaştrilor este mijlocaş central şi i-a impersionat pe antrenori în cantonamentul din Olanda, acolo unde a fost folosit în ambele meciuri amicale, atât cu PAOK, cât şi cu Anderlecht.

Sunt şanse foarte mici însă ca Gogescu să fie folosit, însă simpla sa prezenţă în lotul vicecampioanei reprezintă un semn că FCSB are mare încredere în tânărul închizător.

Octavian Popescu poate prinde transferul carierei! Clubul de tradiţie l-a trecut pe listă

În ciuda faptului că şi-a pierdut locul de titular în ultima perioadă, Octavian Popescu (20 de ani) are în continuare o cotă bună în străinătate, având în vedere vârsta sa fragedă. Presa din Scoţia îl anunţă pe lista lui Rangers!

Octavian Popescu a marcat două goluri în trei meciuri jucate în toate competiţiile noului sezon la FCSB, iar Gigi Becali poate spera din nou să-l vândă pe o sumă importantă de bani. "Perla" FCSB este unul dintre jucătorii pentru care Becali vrea să obţină o sumă de ordinul zecilor de milioane de euro.

Gigi Becali avea mari aşteptări de la Octaivan Popescu, fotbalist ajuns la FCSB din curtea celor de la Universitatea Craiova, fotbalist căruia echipa lui Mihai Rotaru nu i-a prelungit contractul din cauza pretenţiile salariale considerate exagerate ale jucătorului.

Deşi a început foarte bine şi a impresionat, Octavian Popescu a scăzut treptat în prestaţii şi şi-a pierdut proeminenţa la FCSB. A ieşit chiar din graţiile lui Gigi Becali şi a ajuns rezervă, însă are în continuare o cotă bună în străinătate, unde este încadrat la categoria star de viitor.

Presa din Scoţia a anunţat, marţi, că Octavian Popescu se află pe lista lui Rangers pentru înlocuirea lui Ryan Kent, plecat la Fenerbahce.

 

Afla mai multe despre: fcsbnordsjaellandconference league 

viewscnt
Articole similare