Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | FCSB, în alertă: Darius Olaru, dorit de patru cluburi din Vest!

BREAKING | FCSB, în alertă: Darius Olaru, dorit de patru cluburi din Vest!

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul celor de la FCSB, Darius Olaru (25 de ani), este unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din campionatul României.

Darius Olaru este golgheterul Superligii cu 10 goluri, iar specialiştii de la transfermarkt.de l-au cotat la 6.500.000 de euro, cea mai mare din întreg campionatul.

Darius Olaru, dorit de Gent

Celebra publicaţie belgiană ”Voetbal Niews” a anunţat că Gent şi-a întocmit o listă de cinci jucători pe care ar dori să-i transfere în această iarnă, iar în fruntea listei este mijlocaşul celor de la FCSB, Darius Olaru.

  • Ceilalţi patru jucători sunt Renan Oliveira de la FK Sarajevo, Stanis Idumo Muzambo de la Ajax Amsterdam şi Samet Akaydin de la Fenerbahce.
  • Unul dintre ei a fost deja acontat: Daniel Schmidt de la Sint-Truiden.

Darius Olaru, un mijlocaş de 25 de ani al celor de la FCSB, impresionează prin capacitatea de efort, infiltrările sale şi energia fără de sfârşit.

Antrenorul român Ioan Sabău îl laudă pe Darius Olaru, ca fiind un jucător care loveşte mingea foarte bine cu ambele picioare, capabil să atace, dar şi să se apere, cu o inspiraţie foarte mare în faţa porţii.

Nu este surprinzător faptul că jucătorul de 25 de ani este o adevărată senzaţie în fotbalul românesc, iar FCSB speră să profite financiar de pe urma sa. Patronul Gigi Becali a declarat în mod explicit că Olaru nu poate pleca fără 7.000.000 de euro.

Pe lângă preţul (prea) ridicat pentru Olaru, AA Gent se confruntă şi cu interesul mai multor formaţii, precum Anderlecht, Monza şi Torino”, au scris belgienii.

Cu toate acestea, Darius Olaru a semnat un nou contract cu FCSB, în vara trecută, în care şi-a adăugat o clauză de reziliere de 5.000.000 de euro.

Rămâne de văzut dacă AA Gent va achita această sumă în schimbul mijlocaşului de la FCSB, care îl va transforma în al doilea cel mai scump jucător din istoria clubului, după Nurio Fortuna, adus de la Charleroi, în sezonul 2020/2021, pentru 6.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: gentgigi becalimonzatorinoanderlechtdarius olaru 

viewscnt
Articole similare