Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | ”FCSB mai transferă doi jucători!”. Gigi Becali a fost dat de gol

BREAKING | ”FCSB mai transferă doi jucători!”. Gigi Becali a fost dat de gol

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a declarat că nu mai transferă pe nimeni în această vară, însă ar putea fi doar o strategie pentru a-şi proteja viitoarele ţinte.

Liderul Peluzei Nord de la FCSB, Gheorghe Mustaţă, a declarat că are informaţii legate de faptul că şefii formaţiei sale preferate vor să mai transfere încă doi jucători până la începutul lunii septembrie, în ciuda declaraţiilor făcute de Gigi Becali.

Încă doi jucători la FCSB?

În această vară, FCSB nu a avut parte de o campanie de achiziţie foarte spectaculoasă. Au fost aduşi doar Siyabonga Ngezana de la Kaizer Chief (Africa de Sud) pentru 600.000 de euro, Damjan Djokovic, Alexandru Băluţă şi Vlad Chiricheş - liberi de contract.

Liderul galeriei de la FCSB, Gheorghe Mustaţă, anunţă că vor mai veni încă doi jucători la FCSB. 

Analizând lotul avut la dispoziţiei de Mihai Pintilii şi Elias Charalambous, cei doi jucători ar putea fi un fundaş dreapta şi un atacant, poziţii neacoperite la FCSB, în acest moment.

Nu s-a terminat campania. Vorbesc serios, vor mai fi doi jucători”, a spus Gheorghe Mustaţă, conform fanatik.ro.

FCSB are parte de un debut foarte bun de Superligă, cu cinci victorii din tot atâtea partide, iar Gigi Becali visează din nou la titlu, după o pauză de opt ani.

Cu toate acestea, Universitatea Craiova şi CFR Cluj au şi ele un început aproape la fel de bun de stagiune, iar acest lucru îl va determina pe Gigi Becali să-şi regândească din nou strategia de transferuri, pentru a-şi betona lotul.

  • Să nu uităm de Rapid, Sepsi sau Farul, echipe care au demonstrat că sunt capabile de orice în acest sezon.

Va fi un sezon lung, iar FCSB are nevoie de un lot numeros pentru a nu avea surprize neplăcute.

Afla mai multe despre: gigi becaligheorghe mustata 

viewscnt
Articole similare