Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | FCSB, ofertă de 500.000 de euro pentru un jucător de la Universitatea Craiova!

BREAKING | FCSB, ofertă de 500.000 de euro pentru un jucător de la Universitatea Craiova! galerie foto

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a susţinut, joi, o conferinţă de presă în aer liber, în stilul caracteristic, la Palat.

Printre altele, Gigi Becali a recunoscut că, nu cu mult timp în urmă, a făcut o ofertă de 500.000 de euro Universităţii Craiova, însă oltenii au cerut o sumă mult prea mare, iar discuţiile au fost sistate.

Gigi Becali a vrut un jucător de la Universitatea Craiova

Vara trecută, Gigi Becali i-a făcut o ofertă prietenului său, Mihai Rotaru, pentru mijlocaşul George Cîmpanu, de 500.000 de euro, însă patronul oltenilor a cerut o sumă de cinci ori mai mare.

La scurt timp, Cîmpanu a fost cedat sub formă de împrumut la Universitatea Cluj, însă Ioan Ovidiu Sabău nu îl consideră un jucător indispensabil, aşa că îl foloseşte mai rar.

Gigi Becali şi-a adus aminte de situaţie şi se amuză pe seama faptului că Mihai Rotaru i-a cerut o asemenea sumă pentru un jucător care nici la U Cluj nu poate fi titular.

Eu nu sunt ca un prieten, care e patron. Eu am vrut un jucător, îi dădeam 500.000 de euro, iar el a cerut 2.500.000 de euro. Până la urmă, l-a dat împrumut.

Cum să ceri 2.500.000 de euro, şi tu îl dai împrumut? Şi acum nu joacă nici acolo unde l-a dat, la U Cluj. Bă, dacă tu nu-l vrei, ia mă 500.000 de euro pe el. Tu-ţi dai seama.

Cîmpanu, mă. Cum 2.500.000 de euro, mă? Cum îl dai împrumut? Şi nu joacă nici acolo”, a povestit Gigi Becali.

George Alexandru Cîmpanu a fost transferat de Universitatea Craiova în vara lui 2020, de la FC Botoşani, în schimbul a 500.000 de euro.

  • Cota de piaţă a lui George Cîmpanu, conform transfermarkt.de, este de 800.000 de euro.

Afla mai multe despre: george cimpanugigi becalimihai rotaru 

viewscnt
Articole similare