Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | FCSB şi-a găsit atacant după plecarea lui Compagno: "E cel mai bun din echipa lui"

BREAKING | FCSB şi-a găsit atacant după plecarea lui Compagno: "E cel mai bun din echipa lui"

FCSB

Comentarii

Rămasă fără Andrea Compagno, care a fost vândut în China, FCSB şi-a găsit atacantul potrivit. Speranţele oficialilor vicecampioanei României sunt acum legate de Alexandru Musi, fotbalistul de 19 ani împrumutat la Petrolul,

"Aceasta este poziţia lui de bază, în stânga. Poate să joace şi în dreapta, a jucat şi atacant la Petrolul. A fost o alegere foarte bună să meargă la Petrolul, pentru că e un fotbalist foarte bun. Dacă era fotbalist slab, nu era alegere bună nici la Iaşi, nu era nici la Petrolul.

S-a dus la Iaşi, a contribuit la promovare, avea doar 18 ani, a marcat cinci goluri, acum a venit la Petrolul, iar la 19 ani are patru goluri marcate şi cred că şi vreo patru pase de gol, e un copil foarte serios.

Musi e printre cei mai buni atacanţi din România la ora actuală. Şi nu mă refer doar pentru  vârsta lui, nu ţin cont de vârstă. În opinia mea, Musi este cel mai bun jucător al Petrolului din acest sezon. Am discutat şi cu oameni care n-au legătură cu noi, au spus la fel. El nu joacă la Petrolul pentru regula U21, el joacă pentru că este foarte bun.

După acest sezon, Musi mai este eligibil pentru regula U21 încă trei ani, până în 2027" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

  • 500 de mii de euro valorează Alexandru Musi, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Împrumutat de FCSB la Petrolul până la finalul sezonului, Alexandru Musi a marcat 5 goluri şi a oferit 3 pase decisive în cele 27 de meciuri jucate în toate competiţiile.

Petrolul - Poli Iaşi

Petrolul Ploieşti a învins-o, vineri, pe teren propriu, scor 2-1, pe Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 26-a a Superligii. Oaspeţii au condus cu 1-0, iar golul victoriei a venit în prelungirile meciului.

Ploieştenii au început partida cu ocazia lui Irobiso, din primul minut, iar replica ieşenilor a venit în minutul 12, când a Zima a apărat la şutul lui Bettaieb. Portarul oaspeţilor, Ailenei, a intervenit la lovitura  de cap al lui Alexandru Musi, în minutul 15, dar Poli a deschis scorul după o jumătate de oră de joc, prin Rareş Ispas.

Irobiso a ratat egalarea în prelungirile primei reprize (min. 45+2), iar la pauză ieşenii au intrat cu un avantaj minim. Gazdele au egalat în minutul 60, prin Alexandru Musi, iar oaspeţii au trimis în bară în minutul 86, prin Luca Mihai.

Petrolul a înscris golul victoriei în minutul 90+4, când Todoroski a trimis o pasă greşită şi Berisha a reuşit să intercepteze, marcând după o cursă până în careul oaspeţilor.

S-a încheiat 2-1, iar Petrolul are 35 de puncte, ocupând locul 6 în clasament. Poli Iaşi este pe locul 14, cu 27 de puncte.

  • PETROLUL: Zima – Papp (L. Dumitriu 70), Meijers, Huja, Ţicu – Hanca, Seto (Diomande 46), Jair, Grozav (Berisha 46) – Al. Musi (M. Bratu 80), Irobiso (Işfan 70). ANTRENOR: Florin Pârvu
  • POLI IAŞI: Ailenei – Todoroski, Bouhenna, Samayoa, R. Ispas (Katanec 38) – Bordeianu (Jatoba 79), Marchioni – Bettaieb (Kabran 79), L. Mihai, Ştefanovici – Harrison (S. Buş 55). ANTRENOR: Leo Grozavu

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicamusi 

viewscnt
Articole similare