Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | FCU Craiova - CFR Cluj, ultimul lui meci? Ofertele care l-au pus ”în corzi” pe patron

BREAKING | FCU Craiova - CFR Cluj, ultimul lui meci? Ofertele care l-au pus ”în corzi” pe patron

FC U Craiova

Comentarii

Giovanni Costantino, antrenorul lui Adrian Mititelu, are oferte din străinătate şi ar putea pleca de la FC U Craiova!

FC U Craiova, şanse mari să rămână fără Costantino

Giovanni Costantino (39 de ani), antrenorul lui FCU Craiova, a atras interesul mai multor formaţii din Olanda şi Turcia. Presa din Italia a scris despre munca antrenorului la Craiova, dar şi despre ofertele primite de tehnician.

Hapoel Tel Aviv l-a pus cap de listă pe antrenorul italian în această perioadă de mercato. Costantino, este, de asemenea dorit şi de echipe din Olanda şi Turcia!

  • Contractul lui Giovanni Costantino cu FCU Craiova expiră în vara acestui an. 

Giovanni Costantino a mai stat pe banca tehnică ca antrenor secund la echipele Honved, Dunajska Streda şi naţionala Ungaria, şi a fost antrenor principal la MTK Budapesta, Casarano şi Agia Napa.

  • 15 meciuri a adunat Giovanni Costantino pe banca lui FC U Craiova: şapte victorii, două remize şi şase eşecuri

Mititelu, şocat de Giovanni Costantino

Adrian Mititelu a fost uimit de faptul că Giovanni Costantino, care a reuşit deja să dea primele interviuri în limba română!

„Mi-a zis de la prima întâlnire că el în 2-3 luni va învăţa limba română. S-a ţinut de cuvânt. Chiar eram curios cum stă. Am rămas şi eu uimit. Acum o vorbeşte binişor. Atunci, în Giuleşti, a fost o scăpare făcută de mine. Îmi place de el, îmi place cum munceşte. E tânăr.

E tobă de carte, foarte bun teoretician. Ca om e foarte perspicace, combativ. Când are dreptate, îşi susţine punctul de vedere. Are un stil asemănător cu cel al oltenilor. Mergem la ocupaţia romană, Legiunea a XIII-a Gemina. Facem legături între olteni şi ei”, declara Adrian Mititelu.

Afla mai multe despre: giovanni costantinoofertemititelu 

viewscnt
Articole similare