You are here:

BREAKING | Final de carieră?! Cel mai vechi jucător de la Real Madrid ar putea agăţa ghetele în cui, după o accidentare cumplită

BREAKING | Final de carieră?! Cel mai vechi jucător de la Real Madrid ar putea agăţa ghetele în cui, după o accidentare cumplită

La Liga

Comentarii

Real Madrid a dezvăluit care este verdictul medicilor după accidentarea lui Dani Carvajal, petrecută în finalul partidei dintre Real Madrid şi Villareal. Din păcate, veştile nu sunt deloc bune.

Pe Santiago Bernabeu, Real Madrid a primit vizita lui Villareal, într-o partidă în care trupa lui Carlo Ancelotti era categoric favorită.

”Galacticii” au deschis scorul în munutul 14 prin Federico Valvedere, care l-a învins pe Conde cu un şut magistral de la peste 25 de metri.

Vinicius Junior a marcat la rândul său un gol superb în minutul 73, însă a acuzat probleme medicale şi a fost schimbat şase minute mai târziu cu Arda Guler.

Real Madrid a anunţat ce tip de accidentare a suferit Carvajal. Ibericul are trei rupturi

În minutul 90+3, la una dintre ultimele faze ale meciului, Dani Carvajal a încercat să degajeze un balon într-un duel cu Yeremy Pino şi s-a accidentat foarte grav.

Omul care a deschis scorul în finala UEFA Champions League din sezonul trecut a rămas întins pe gazon şi a început să urle de durere.

Atât colegii, cât şi adversarii, şi-au pus mâna la ochi, iar fundaşul madrilenilor a ieşit de pe teren cu targa.

În această dimineaţă, la câteva ore după terminarea partidei dintre Real şi Villareal, ”Galacticii” au postat un comunicat referitor la diagnositcul pe care l-a primit Carvajal.

"În urma testelor realizate de staff-ul medical al lui Real Madrid pe jucătorul nostru, Dani Carvajal, acesta a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucişat anterior, ruptură de ligament colateral extern şi ruptură de tendon popliteu la piciorul drept. Va fi supus unei operaţii în următoarele zile", a notat Real Madrid, pe site-ul oficial.

Astfel, Dani Carvajal va fi indisponibil timp de aproximativ un an şi nu este exclus ca acesta să-şi anunţe retragerea din activitatea de fotbalist. 

Crescsut la academia lui Real, Carvajal joacă la echipa mare a ”Galacticilor” din 2013.

  • VIDEO cu accidentarea suferită de Dani Carvajal

Afla mai multe despre: real madridcarvajallaliga 

viewscnt
Articole similare