Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Florentin Petre semnează cu o echipă de Superliga! Anunţul oficial va fi făcut astăzi

BREAKING |  Florentin Petre semnează cu o echipă de Superliga! Anunţul oficial va fi făcut astăzi

Superliga

Comentarii

Dinamo s-a salvat de la retrogradare la capătul unui sezon infernal. ”Câinii” vor evolua şi la anul pe prima scenă a fotbalului românesc, iar pretenţiile suporterilor vor fi mult mai mari decât în stagiunea precedentă.

Intră şi tu pe cel mai fresh canal de Facebook. Ştiri de ultimă oră, reacţii din lumea sportului şi informaţii proaspete direct pe telefonul tău

În ultimele zile, Dinamo şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul Ligii 1 la capitolul despărţiri. 

După Quentin Bena şi Răzvan Began , ”Câinii” au anunţat faptul că Ilic Christian nu intră în planurile tactice ale antrenorului echipei, Zeljko Kopic, pentru noul sezon competiţional. Dinamoviştii s-au mai despărţit în această perioadă şi de fotbalişti precum Goncalo Gregorio, Daniel Iglesias, Neluţ Roşu, Domagoj Pavicic, Ricardo Grigore şi Edgar Ie.

Jucătorii lui Dinamo au efectuat, luni dimineaţă testele medicale programate la Clinica "Chiajna Medical", în vederea reluării pregătirilor pentru noul sezon al Superligii.

Florentin Petre face un pas uriaş în carieră! ”Piticul” semnează în Superliga şi va fi prezentat astăzi

Conducerea clubului, prin Andrei Nicolescu, l-a confirmat în funcţie pe Zeljko Kopic, deşi mulţi suporteri dinamovişti au fost puşi pe gânduri de calitatea antrenorului croat după rezultatele dezastruoase din play-out.

Nu puţini au fost fanii care şi-au dorit instalarea lui Florentin Petre pe banca tehnică a grupării din Ştefan cel Mare, iar oficialii clubului le-au făcut pe plac suporterilor.

Conform gsp.ro, ”Piticul” va semna cu Dinamo şi va face parte din staff-ul lui Zeljko Kopic, ocupând rolul de antrenor secund.

În urmă cu câteva zile, Florentin Petre a reuşit o performanţă demnă de laudă. Fostul mijlocaş a promovat-o pe Unirea Ungheni în Liga 2, după un baraj împotriva Gloriei Bistriţa, un adversar mult mai experimentat, însă şi-a luat rămas bun de la mureşeni şi a preferat să revină la clubul la care a scris istorie.

Florentin Petre a jucat 12 ani în Ştefan cel Mare, perioadă în care a cucerit trei titluri de campion, cinci Cupe ale României şi o Supercupă, fiind poate cel mai emblematic fotbalist al lui Dinamo în secolul 21.

Dinamo II, Foresta Suceava, Dacia Unirea Brăila şi Ceahlăul Piatra Neamţ şi Unirea Ungheni sunt echipele pe care Florentin Petre le-a pregătit din postura de antrenor principal.

 

 

Afla mai multe despre: superligadinamoflorentin petre 

viewscnt
Articole similare