You are here:

BREAKING | Gabi Torje revine în fotbalul românesc. Cu cine negociază fosta aripă a lui Dinamo

BREAKING | Gabi Torje revine în fotbalul românesc. Cu cine negociază fosta aripă a lui Dinamo

Superliga

Comentarii

Gabi Torje şi-ar putea trece o nouă echipă în CV, la câteva luni după despărţirea de Concordia Chiajna.

Gabriel Torje (34 de ani) se apropie de finalul carierei, însă ar putea bifa o nouă experienţă în fotbalul românesc, după cea de la Concordia Chiajna.

Revenit în România în 2021, după 10 ani petrecuţi în străinătate, Gabi Torje a retrogradat cu Dinamo, însă a semnat cu Farul Constanţa, echipă cu care a cochetat pentru doar jumătate de an.

După o jumătate de sezon în liga secundă din Turcia, la Genclerbirligi, Torje a semnat cu Concordia Chiajna, însă experienţa sa nu i-a ajutat prea mult pe ilofveni, care au ratat play-off-ul Ligii 2 şi, implicit, promovarea în Superliga.

Vârsta este doar un număr pentru Gabi Torje. ”Piticul”, aproape de o revenire în Liga 2

Din informaţiile obţinute de Sport.ro, Gabi Torje negociază cu Câmpulung Muscel, formaţie nou-promovată în Liga 2. Formaţia argeşeană este pe locul 20 în Liga 2, la primul sezon din istorie în Liga 2, şi este pregătită de experimentatul Marian Rada, cel care a cochetat cu Rapid pentru peste 30 de ani.

După opt meciuri, Câmpulung Muscel are doar şase puncte şi le depăşeşte în clasament doar pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi CSM Focşani.

De-a lungul carierei, Gabriel Torje a evoluat în România pentru Poli Timişoara, CFR Timişoara, Dinamo, Farul şi Concordia Chiajna. În străinătate, fostul component al naţionalei României şi-a trecut două nume importante din Vest în CV: Udinese şi Granada.

  • Gabi Torje este cotat de Transfermarkt la 100.000 de euro.

Afla mai multe despre: liga 2gabi torjemuscelul 

viewscnt
Articole similare