Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | George Ţucudean se implică financiar la un club din Superligă. ”Nu pot să nu-i mulţumesc”

BREAKING | George Ţucudean se implică financiar la un club din Superligă. ”Nu pot să nu-i mulţumesc”

Fotbal

Comentarii

George Ţucudean (32 de ani) s-a retras din fotbal în urmă cu trei ani şi jumătate, însă nu poate sta departe de sportul pe care îl iubeşte atât de mult.

În toamna anului 2020, George Ţucudean a abandonat cariera de fotbalist, la doar 29 de ani, din cauza unor problemele cardiace.

George Ţucudean sponsorizează fotbalul juvenil din Arad

Îngrijorat de cele întâmplate în fotbalul mondial, unde mai mulţi fotbalişti şi-au pierdut viaţa chiar pe teren, fostul internaţional a decis că nu mai are rost să rişte nimic, mai ales că la mijloc era familia sa.

Aşadar, George a decis să agaţe ghetele în cui şi să se concentreze mai multe pe zona afacerilor. Se ştie că familia Ţucudean (în special bunicul său) este una dintre cele mai bogate din Arad, aşa că nu avea să se plictisească.

Chiar dacă nu a dorit să se implice într-un mod vizibil, cu putere de decizie în club, George Ţucudean a ales să sponsorizeze ”din umbră” Academia UTA Arad, care a devenit una dintre cele mai puternice echipe din România în ultimii ani, la nivel juvenil.

Directorul general al Academiei, Cristian Păcurar, a ţinut să-i mulţumească public lui George Ţucudean pentru faptul că se îngrijeşte ori de câte ori are ocazia de viitorul fotbalului arădean.

  • Numai în acest an, Mircea Rednic i-a promovat la prima echipă, de la Academie, pe Raul Stanciu (16 ani), Darius Iurasciuc (18 ani) şi Cristian Mihai (19 ani). Plus Rareş Pop (18 ani), care este, deja, consacrat la prima echipă.

Ca şi la prima echipă, bugetul e calculat de pe o vară pe alta. Se pare că în acest sezon, vom depăşi milionul de euro, bani asiguraţi în marea lor parte de clubul mamă. Dar, eu văd Academia ca un club, în alt club, iar pe mine nu ar trebui să mă intereseze doar partea tehnică, ci şi cea managerială.

De aceea, ne agităm, umblăm şi noi după sponsorizări şi nu pot să nu-i mulţumesc pe această cale lui George Ţucudean, care ne-a ajutat mai mereu, inclusiv pe acest final de an, dar o menţiune specială şi pentru firma Auto Group C.M.B.

Sunt şi alţi sponsori care ne-au ajutat mai mult sau mai puţin pe parcursul anului, dar vrem să atragem şi alţii, mai ales că vrem să derulăm noi proiecte. Şi atunci nu putem aştepta să vindem din când în când un Man, un Miculescu sau un Rareş Pop, dacă tot am vorbit, ci trebuie să producem cumva şi noi, nu doar să consumăm”, a declarat Cristian Păcurar, conform sportarad.ro.

  • În cariera sa, George Ţucudean a evoluat pentru UTA Arad, Dinamo, Standard, Charlton, FCSB, ASA Târgu Mureş, Pandurii, Viitorul şi CFR Cluj.

Afla mai multe despre: george ţucudeancristian păcuraruta arad 

viewscnt
Articole similare