You are here:

BREAKING | Gică Hagi a dat verdictul! Veste de ultim moment despre transferul lui Ianis Hagi la Rapid

BREAKING | Gică Hagi a dat verdictul! Veste de ultim moment despre transferul lui Ianis Hagi la Rapid

Rapid

Comentarii

Aflat pe lista de transferuri a Rapidului, după ce Dan Şucu şi-a manifestat public interesul de a-l transfera, Ianis Hagi (25 de ani) a primit un sfat important din partea tatălui său, Gică Hagi, în privinţa unui posibil tranasfer în Giuleşti.

Gică Hagi (59 de ani) n-ar fi de acord cu transferul lui Ianis Hagi în Giuleşti, la Rapid, echipă care îl vrea pentru un ajutor reciproc. Calităţile lui Ianis ar fi de ajutor pentru Rapid, în timp ce echipa din Giuleşti l-ar ajuta pe Hagi Jr. să reintre în formă.

Gică Hagi l-a sfătuit pe Ianis să nu meargă la Rapid

Ianis Hagi nu mai are viitor la Rangers, în Scoţia, unde a fost anunţat că trebuie să-şi caute alt angajament pentru că nu mai intră în planurile lui Philippe Clement. Rapid este prima echipă care şi-a manifestat public interesul pentru internaţionalul român, însă se pare că Gică Hagi l-a sfătuit pe Ianis să nu meargă la formaţia "alb-vişinie".

Concret, "Regele" i-a transmis lui Ianis să ia în calcul rămânerea la o echipă din străinătate, scrie gsp.ro, care mai notează faptul că"Regele" nu-şi doreşte ca Ianis să revină în Superliga, mai ales la un club precum Rapid, cu suporteri fanatici şi presiune uriaşă, în contextul în care nu a făcut nici pregătirea de vară cu echipa.

  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ianis hagitransferrapiddan sucugica hagi 

viewscnt
Articole similare