Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gică Hagi continuă ”curăţenia” la Farul! Următorii jucători vizaţi de ”Rege”

BREAKING | Gică Hagi continuă ”curăţenia” la Farul! Următorii jucători vizaţi de ”Rege”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a bifat patru victorii în primele şase meciuri oficiale ale anului - două în Superligă şi două în cupele europene - însă jocul este departe de aşteptările lui Gică Hagi.

”Marinarii” au arătat foarte multe semne de vulnerabilitate în acest start de sezon, chiar şi în partidele pe care aceştia l-au câştigat.

Gică Hagi pune presiune pe jucătorii săi

La Sibiu, Hermannstadt a ratat câteva ocazii uluitoare. La Ovidiu, contra celor de la FC Voluntari, Farul a fost condusă cu 0-1, iar ilfovenii au avut câteva şanse foarte mari.

De asemenea, înfrângerile cu Sepsi (în Supercupă) şi Sheriff (returul preliminariilor Ligii Campionilor) au survenit în urma unor evoluţii slabe spre foarte slabe, care nu aduc deloc aminte de jocul-şampanie afişat în finalul sezonului trecut de Superligă.

Conştient că are nevoie să concentreze pe toate cele trei fronturi - Superligă, Cupa României şi cupele europene, Gică Hagi a format un lot numeros, pentru a avea în permanenţă jucători proaspeţi.

O explicaţie pentru jocul slab al Farului ar putea fi reprezentat de randamentul foarte slab arătat de unii dintre jucătorii ”Regelui”, care par să nu se ridice la nivelul exigenţelor sale.

Un prim nume a fost ”sacrificat”: Kevin Doucoure a fost exclus din lot şi se doreşte rezilierea contractului său.

În perioada următoare, alţi jucători ar putea părăsi campioana României, dacă vor continua să evolueze în acelaşi mod.

Gică Hagi a anunţat că este timp suficient până în septembrie, iar lotul va mai suferi modificări.

Cine o să arate că e bun, o să joace, cine nu, o să plece. Până în septembrie o să selectăm”, a declarat Gică Hagi, după meciul cu FC Voluntari.

Potrivit surselor Orange Sport, pe ”lista neagră” a lui Gică Hagi au mai intrat câţiva jucători. Primul dintre ei este Zorhan Bassong, fotbalistul adus de la FC Argeş.

Canadianul a fost folosit în cele două partide de campionat, cu Hermannstadt şi cu FC Voluntari, dar a părut dintr-un alt film, faţă de ceea ce doreşte Gică Hagi.

  • În meciul cu Hermannstadt a intrat în minutul 30, în locul lui Doukoure - accidentat, şi nu a oferit siguranţa dorită.
  • În meciul cu FC Voluntari, a fost folosit titular, însă a fost scos la pauză, după o nouă prestaţie ştearsă.

Un alt jucător care nu pare să se ridice la nivelul aşteptărilor este portughezul Diogo Queiros. Fostul jucător de la FC Porto a fost titularizat în trei partide, iar defensiva Farului a părut vulnerabilă. De asemenea, a bifat 30 de minute şi-n meciul tur cu Sheriff, scor 1-0.

  • La ultimul meci de campionat, cu FC Voluntari, Queiros a fost titular, dar a fost scos la pauză, la scorul de 1-1. Meciul avea să se termine 4-1 pentru Farul.
  • Gică Hagi voia să-l odihnească pe Andrei Artean, însă nesiguranţa din defensivă l-a determinat să-l trimită pe mijlocaş în centrul apărării, în locul lui Queiros.

Alţi trei jucători pe care Gică Hagi îi analizează bine în această perioadă sunt:

Damien Dussaut - folosit doar 26 de minute în meciul cu FC Hermannstadt, jucătorul are concurenţă puternică în dreapta, cu Sârbu şi chiar Kiki.

Gustavo Marins - a avut câteva evoluţii slabe în acest start - a greşit flagrant contra celor de la FC Voluntari şi ar fi trebuit eliminat contra celor de la FC Hermannstadt.

Amine Benchaib - mijlocaşul a fost adus să-l înlocuiască pe Louis Munteanu, dar este inexistent în jocul ”marinarilor” până acum.

Afla mai multe despre: gica hagibassongqueiros 

viewscnt
Articole similare