You are here:

BREAKING | Gică Hagi i-a dat răspunsul lui Răzvan Burleanu! Ce a decis „Regele” în privinţa echipei naţionale

BREAKING | Gică Hagi i-a dat răspunsul lui Răzvan Burleanu! Ce a decis „Regele” în privinţa echipei naţionale

Echipa națională

Comentarii

Gică Hagi a ales să NU meargă la echipa naţională a României. „Regele” fotbalului românesc l-a refuzat încă o dată pe Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Gică Hagi a luat decizia! Ce răspuns i-a dat „Regele” lui Răzvan Burleanu

După parcursul bun de la Campionatul European, Edward Iordănescu a hotărât să nu mai continue pe banca echipei naţionale, decizie care i-a pus în dificultate pe cei din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Totuşi, Răzvan Burleanu şi Comisia Tehnică a FRF au venit repede cu o soluţie: Gică Hagi. „Regele” a fost alesul pentru a conduce selecţionata României şi pentru a o califica la Campionatul Mondial din 2026.

După mai multe discuţii însă, iată că Gică Hagi a refuzat propunerea, nedorind să renunţe la proiectul său de suflet. Astfel, el va rămâne patron şi antrenor la Farul Constanţa şi va încerca să facă din nou performanţe uriaşe alături de clubul său.

În cazul în care ar fi decis să preia naţionala, atunci ar fi trebuit să renunţe atât la postul de antrenor de la Farul, cât şi la poziţia de patron, cel puţin în acte, al clubului din Constanţa.

Iată comunicatul lui Hagi:

„Dragi suporteri români, în urma discuţiilor din ultima perioadă, cu privire la dorinţa Federaţiei Române de Fotbal de a fi noul selecţioner al României, doresc să precizez următoarele:

- Am analizat în ultimele zile această posibilitate, pentru că, pe de o parte, trebuiau îndeplinite anumite condiţii ale F.R.F, iar pe de altă parte există proiectul pe care l-am început la Farul Constanţa în urmă cu trei ani, unde îmi doresc să construim un club puternic.

- Din acest motiv am decis că nu pot accepta, în acest moment, propunerea Federaţiei Române de Fotbal de a fi selecţionerul echipei naţionale.

- A fost cu siguranţă una din cele mai dificile decizii pe care le-am luat în întreaga carieră, pentru că naţionala României reprezintă visul oricărui tehnician român.

- Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceste zile. Hai, România !

Cu respect, Gheorghe Hagi!”

 

Afla mai multe despre: echipa nationalagica hagifrf 

viewscnt
Articole similare