Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gică Hagi, ofertat din străinătate! „Regele”, aproape să plece de la Farul: „Impresarul discută azi!”

BREAKING | Gică Hagi, ofertat din străinătate! „Regele”, aproape să plece de la Farul: „Impresarul discută azi!”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi ar putea pleca de la Farul Constanţa.

Gică Hagi a fost ofertat din străinătate şi poate pleca de la Farul

Gică Hagi este din ce în ce mai aproape să renunţe la proiectul de la Ovidiu pentru a începe o aventură în străinătate. După ce a câştigat titlul anul trecut, „Regele” a avut parte de un sezon dificil în actuala stagiune, reuşind să intre în play-off cu mari emoţii.

Lipsa susţinerii financiare l-ar face pe tehnician să prefere o experienţă în străinătate, mai ales că nu a mai antrenat în afara României din martie 2011, atunci când pleca de la Galatasaray. 

Interesele lui Gică Hagi sunt reprezentate de impresarul italian Valerio Giuffrida, cel care conduce cunoscuta firmă GG11. Agentul i-a făcut rost deja de o ofertă foarte bănoasă, dar din afara Europei. Concret, un club din Emiratele Arabe Unite îl vrea cu insistenţă pe antrenorul „marinarilor”.

„Sunt discuţii! A plecat Valerio Giuffrida, azi e în Dubai. Să discute despre ce au nevoie la vară. E un club interesat de Gică Hagi.

Hagi e un nume şi a reuşit să facă multe. A câştigat campionatul cu Farul şi Viitorul”, a dezvăluit Florin Manea, potrivit iAMsport.ro.

„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Declaraţia hotărâtă a lui Craioveanu îl va deranja pe „Rege”

Gică Craioveanu a analizat care este punctul slab al lui Ianis Hagi.

Fostul mare fotbalist consideră că fiul „Regelui” are multe calităţi, dar din păcate pentru el, îi lipseşte una esenţială în fotbalul de azi: ruperea de ritm.

„(n.r. Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?) Plecarea aia. Ruperea aia de ritm. Pentru că la poartă trage bine, loveşte bine mingea, are viziune în joc, dar n-are frânele şi plecarea aia a lui Gicanu. Nu, ambiţia nu. N-are cum să o aibă.Acum, că suntem între doi prieteni şi nu ne aude nimeni, spune-mi şi mie, dumneata, cinci jucători cu părinţi bogaţi care au ajuns top, top.

Mi-au copiat vorba câţiva. Foame de trofee, performanţă... exact. Sunt realităţi! Vialli, Conte... sunt excepţii foarte mici şi foarte puţine, iar singurul fotbalist mai mare decât taică-su e Maldini. Paolo, mai mare decât taică-său, Cesare”, a declarat Gică Craioveanu la Un Podcast.

 

Afla mai multe despre: gica hagifarulantrenor 

viewscnt
Articole similare