Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gică Hagi şi-a adus portar, după plecarea lui Mihai Aioani la Rapid! Juventus l-a avut pe listă

BREAKING | Gică Hagi şi-a adus portar, după plecarea lui Mihai Aioani la Rapid! Juventus l-a avut pe listăgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Decizia lui Gică Hagi (58 de ani), de a-l vinde pe Mihai Aioani (24 de ani) la Rapid, în schimbul a 400.000 de euro, a luat prin surprindere foarte multă lume, în această iarnă.

Suporterii Farului au aşteptat cu mare interes ca ”Regele” să aducă imediat un portar cel puţin la fel de valoros precum Mihai Aioani, aflat la un moment dat în vederile selecţionerului României, Edi Iordănescu, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Gică Hagi se bazează produsele din Academie

În schimb, Gică Hagi a ales să meargă pe mâna celui mai ”vechi” jucător din lot, portarul Alexandru Buzbuchi (30 de ani), transferat de la CSS ”Palatul Copiilor” Constanţa, chiar din prima zi în care s-au bazele Academiei ”Gheorghe Hagi”, în 2009. Pe atunci, ”Buzu” avea doar 15 ani.

Iar portarul născut la Constanţa nu a greşit. Buzbuchi a păstrat poarta imaculată în victoria contra celor de la FCU Craiova, scor 1-0, iar acum se pregăteşte de disputa cu FCSB.

  • FCSB - Farul este programat pe 5 februarie, de la ora 20:00, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Conducătorii de la Constanţa nu par foarte dornici să aducă un alt ”număr 1” între buturi, iar ultima decizie confirmă acest lucru.

Conform surselor Orange Sport, Gică Hagi a decis să-l cheme înapoi la club pe Vlad Răfăilă (18 ani), de la Dunărea Călăraşi, înainte de termen, şi să-i acorde şanse de a lupta pentru postul de ”secund” cu un alt tânăr portar, Ştefan Muşat (23 de ani).

  • Farul mai are un portar foarte tânăr şi talentat, pe Rafael Munteanu, fratele lui Louis Munteanu, care rămâne titular la Farul U19, aflată din nou în lupta pentru câştigarea titlului la Liga Elitelor.

Cine este Vlad Răfăilă?

Vlad Răfăilă s-a născut pe 17 februarie 2005, la Mangalia, şi este un produs al Academiei lui Gică Hagi.

În vara lui 2023, Farul l-a trimis pe Vlad sub formă de împrumut la Dunărea Călăraşi, în Liga 2, însă nu a reuşit să se impună.

  • A bifat un singur meci pentru Dunărea, într-un meci din Cupa României: Dunărea Călăraşi - Modelu 4-1.

În urmă cu trei ani, Vlad Răfăilă, internaţional de juniori al României, a fost foarte aproape de un transfer la Juventus Torino, însă mutarea nu s-a mai realizat.

Din ce informaţii am, următorul român la Juventus Torino va fi un portar. Este născut în anul 2005 şi este al lui Hagi, de la Viitorul. E portar la naţionala de juniori.

M-au întrebat cei de la Juventus, dar nu-l cunosc. Mi-a confirmat şi Zoli Iaşko faptul că sunt în contact şi transferul este gata să fie perfectat”, declarat Florin Manea în 2019, conform RadioSport1.

Afla mai multe despre: gica haimihai aioanivlad rafaila 

viewscnt
Articole similare