You are here:

BREAKING | Gigi Becali a anunţat în direct următorul transfer de la FCSB! Campioana îşi betonează postul cu probleme: ”Da, îl luăm”

BREAKING | Gigi Becali a anunţat în direct următorul transfer de la FCSB! Campioana îşi betonează postul cu probleme: ”Da, îl luăm”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a numit una dintre ţintele FCSB-ului din următoarea perioadă, chiar după victoria campioanei din meciul cu Sepsi din etapa a 11-a din Superliga.

FCSB s-a impus pe terenul lui Sepsi, scor 1-0, şi a bifat doar a treia victorie din acest campionat şi prima pe teren străin.

Graţie acestui succes, roş-albaştrii au urcat pe locul 10, cu 13 puncte, la două lungimi distanţă de CFR Cluj, ocupanta locului şase.

În partea secundă, FCSB a avut câteva şanse importante de a face 2-0 şi de a închide jocul, însă campionii României au trăit periculos, iar Coman a ratat o şansă imensă de a egala în minutul 90.

Portar nou la FCSB. Gigi Becali a recunoscut: ”Îl luăm în iarnă”

După meciul de la Sfântu Gheorghe, Gigi Becali i-a atras din nou atenţia lui Târnovanu referitor la unele ieşiri hazardate pe care portarul FCSB-ului le-a avut în jocul cu Sepsi.

În plus, finanţatorul campioanei a dezvăluit că este interesat de Lukas Zima, unul dintre portarii din Superliga cu cele mai multe intervenţii salvatoare.

După spusele lui Gigi Becali, FCSB îl va transfera pe goalkeeper-ul Petrolului în iarnă pentru a-i face concurenţă lui Târnovanu, cel care are în acest moment postul de titular bătut în cuie, având în vedere situaţia lui Andrei Vlad.

”(n.r. Este adevărat că îl vreţi pe Zima?) Da, da. (n.r. Aţi discutat?) Nu ştiu, stau să vorbesc despre portari? Eu vorbesc doar despre mijlocaşi şi atacanţi. Ce-mi arde mie de portari? Îl am pe ăsta care este cel mai bun din Liga 1.

O să luăm al doilea portar în iarnă pe Sima şi am terminat bâlciul. Să vezi frică la Târnovanu acum”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

Lukas Zima (30 de anI) este un portar ceh ce joacă la Petrolul din 2023. Acesta a mai jucat de-a lungul carierei pentru echipe importante din Italia, printre care şi Genoa.

Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 850.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: fcsbsuperligapetrolul 

viewscnt
Articole similare