Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gigi Becali, anunţul momentului despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

BREAKING | Gigi Becali, anunţul momentului despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a făcut noi dezvăluiri despre un eventual transfer al lui Marius Ştefănescu (25 de ani, Sepsi) la FCSB.

BREAKING | Gigi Becali, anunţul momentului despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

Deşi au apărut zvonuri conform cărora patronul FCSB negociază în secret cu Sepsi pentru transferul internaţionalului român, Gigi Becali a ţinut să precizeze că nu există un interes real în acest moment. Mai mult decât atât, finanţatorul roş-albaştrilor a declarat că îşi doreşte să mai renunţe la jucători, nicidecum să aducă întăriri.

„A plecat Edjouma. Aşteptăm meciul de joi şi apoi vorbim despre alte plecări. Depinde de meciul de joi. Nu cred că o să mai aduc jucători. Cu Ştefănescu nu e nimic adevărat. Nu l-am luat. Nu există aşa ceva”, a spus Gigi Becali, potrivit Playsport.

Gigi Becali, luat la rost pentru ultima decizie luată la FCSB: ”Nu l-ai folosit deloc şi după îl bagi imediat în foc” | EXCLUSIV

FCSB se pregăteşte intens de returul cu Nordsjaelland, dar Gigi Becali (65 de ani) nu are parte de linişte şi este hotărât să-l pedepsească pe Vali Gheorghe (26 de ani), jucător revenit în această vară la FCSB de la Umraniyespor.

Vali Gheorghe a revenit în această vară la FCSB după expirarea împrumutului său din Turcia, la Umraniyespor.

Totuşi, întors la vicecampioana României, acesta nu a primit foarte multe şanse din partea oficialilor formaţiei roş-albastre.

Vali Gheorghe a adunat doar 49 de minute în acest sezon la FCSB, dintre care 20 în prima etapă din campionat (3-1 cu U Craiova 1948) şi 29 în turul din Ghencea cu Nordsjaelland.

Iar prestaţia sa din meciul cu danezii l-a făcut pe Gigi Becali să-l vrea plecat de la FCSB cât mai curând. Totuşi, comentatorul Orange Sport, Emil Grădinescu a luat atitudine şi a fost de acord cu decizia patronului FCSB.

”E inexplicabil. I-ai dat doar 50 de minute. Nu l-ai folosit deloc în patru etape şi după îl bagi imediat în foc. N-a jucat bine, dar nu îl faci aşa la televizor”, a declarat Emil Grădinescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalimarius stefanescu 

viewscnt
Articole similare