Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gigi Becali detonează bomba! Florinel Coman a plecat de la FCSB: ”Au achitat clauza” Unde va juca ”Mbappe” în sezonul următor

BREAKING | Gigi Becali detonează bomba! Florinel Coman a plecat de la FCSB: ”Au achitat clauza” Unde va juca ”Mbappe” în sezonul următor

Echipa națională

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman nu va mai continua la FCSB în sezonul următor. Patronul campioanei României a dezvăluit că şeicii de la Al Duhail au achitat clauza de reziliere de 5.000.000 de euro, iar Coman va deveni noul jucător al formaţiei qatareze.

BREAKING | Şoc total! Florinel Coman a plecat de la FCSB. Gigi Becali a făcut anunţul: ”Au achitat clauza”

Florinel Coman (26 de ani) a biffat 71 de minute în victoria de răsunet a României din meciul de debut de la EURO 2024, contra Ucrainei, fiind înlocuit de Valentin Mihăilă.

După meci, Gigi Becali a anunţat că partida cu Ucraina a fost ultima pentru Coman la naţională din posutra de jucător al FCSB, astfel că este de aşteptat ca fostul atacant al Viitorului să fie prezentat în zilele următoare la Al Duhail, echipă ce l-a transferat recent pe Luis Alberto.

Coman, noul jucător al lui Al Duhail! Gigi Becali se umple de bani: 5.000.000 de euro în contul FCSB

„Tată, azi cred că a fost ultimul meci al lui Florinel la naţională ca jucător al FCSB-ului. I-au achitat ăia clauza. Cred că au şi intrat banii. Dacă nu azi, mâine sigur. Nu mai am cum să cer mai mult, că arabii i-au achitat clauza. Oricum cota lui creşte acum, dar aia este. I-a fost achitata clauza şi rămân fără Coman. M-am uitat la meci că a jucat titular Florinel al meu.

Dar ştiţi ceva? Au scăpat ieftin ucrainienii. Am mai avut acolo în faţă şi alte vreo doua ocazii, nu? Vreau să batem şi Belgia. Ati văzut că am bătut Ucraina cu jucători de la Chelsea, Real sau de pe unde mai joacă aia ai lor? De ce să nu batem şi Belgia. Vreau primul loc. Bravo lui Edi, tată! Bravo, România!”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

  1. Florinel Coman (26 de ani) este cotat de Transfermarkt la 7.000.000 de euro. 

Afla mai multe despre: florinel comangigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare