Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gigi Becali, în corzi! Darius Olaru este dorit în Serie A

BREAKING | Gigi Becali, în corzi! Darius Olaru este dorit în Serie A

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), tremură la gândul că l-ar putea pierde pe mijlocaşul Darius Olaru (25 de ani) chiar din această iarnă.

Darius Olaru a marcat două goluri, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, în victoria celor de la FCSB, scor 3-0, contra celor de la FC Hermannstadt.

Darius Olaru, dorit în Serie A

Potrivit informaţiilor oferite de playsport.ro, reprezentaţii formaţiei Monza, din Serie A, au fost prezenţi sâmbătă, la partida dintre FCSB şi Hermannstadt, pentru a-l vedea la lucru pe unul dintre căpitanii echipei roş-albastre, Darius Olaru.

  • 5.300.000 de euro este cota de piaţă a lui Darius Olaru, conform transfermarkt.de.

Cu siguranţă, italienii au avut ce vedea din partea lui Darius Olaru, care a ajuns la 10 goluri marcate în acest sezon de Superligă, unde mai are şi 2 pase decisive bifate.

Aflat la cel mai bun sezon din cariera sa, mijlocaşul ar putea prinde curând un transfer important, în Vest, poate chiar la Monza, formaţie aflată pe locul 10 în Serie A.

Sursa citată anunţă că reprezentanţii Monzei au fost încântaţi de evoluţia lui Darius Olaru şi nu este exclus ca în perioada imediat următoare aceştia să revină cu o ofertă scrisă.

Gigi Becali nici nu vrea să audă de o despărţire de unul dintre cei mai buni jucători ai săi, însă nu are de ales dacă Monza va achita direct clauza de reziliere a fotbalistului, stabilită la 5.000.000 de euro.

  • 20.000 de euro pe lună este salariul lui Darius Olaru la FCSB.

Nu este prima dată când Monza se interesează de Darius Olaru. S-a mai întâmplat şi acum un an şi jumătate, însă fără a se ajunge la o ofertă concretă.

De asemenea, Olaru se mai află şi-n vederile scoţienilor de la Rangers, însă nici aceştia nu au înaintat o ofertă care să-i satisfacă pretenţiile patronului Gigi Becali.

  • 14 meciuri în naţionala României a bifat Darius Olaru, până acum.

Afla mai multe despre: darius olarugigi becalimonzafcsb-hermannstadt 

viewscnt
Articole similare