Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gigi Becali, la un pas să vândă FCSB: „Am avut ofertă de 50 de milioane de euro de la un american!”

BREAKING | Gigi Becali, la un pas să vândă FCSB: „Am avut ofertă de 50 de milioane de euro de la un american!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că a fost la un pas de a vinde echipa, după ce a primit o ofertă de 50 de milioane de euro din partea unui investitor american.

BREAKING | Gigi Becali, la un pas să vândă FCSB: „Am avut ofertă de 50 de milioane de euro de la un american!”

„Ieri înainte de meci am avut o ofertă de la un american, 50 de milioane de euro. Am zis nu o dau echipa. Bine, oferta am avut-o cu vreo 2 săptămâni înainte, am zis stai puţin cu gândul să o dau. Au zis copiii, tată dacă dai echipa, ce o să faci tu, tu numai la biserică mergi, altceva nu. La botez nu mergi, la nunţi nu mergi, concediu nu mergi, ce o să faci cu banii?

Şi am zis atunci când m-a sunat ieri că nu o dau, pentru că nu vor copiii. Mi-au cerut un preţ pe care să nu-l mai refuze copiii. E vorba despre un român, un american care are origini româneşti, copiii lui doar puţin.

Unul dintre copii e disperat cu FCSB-ul, m-am gândit să le zic 100 de milioane de euro, dar dacă acceptă, ce mă fac? Mă fac de ruşine. Atunci am zis că nu mai vând echipa. Mai ales că şi duhovnicul meu a zis nu”, a explicat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

"O să tocească banca. La revedere!". Gigi Becali s-a enervat şi taie în carne vie: "Şi eu sunt idiot"

Andrei Cordea şi-a semnat sentinţa în meciul cu Nordsjaelland. Prestaţia din partida cu danezii l-a supărat pe Gigi Becali, care a anunţat că fotbalistul adus de la Academica Clinceni va fi trecut pe banca de rezerve şi "o s-o tocească".

Octavian Popescu va intra titular în banda dreaptă, în locul lui Andrei Cordea, care l-a supărat pe Gigi Becali cu ocazia ratată în startul partidei cu Nordsjaelland. Omul de afaceri a plusat şi a spus că jucătorul său "a fost blat" şi n-a vrut să dea gol.

"Ocazia aia trebuia să fie gol la Cordea, el s-a întors în loc să scape singur cu portarul! (…) O să rupă banca, o s-o tocească! Atât poate, am avut mare încredere în el. Tu zici 'mă întorc, nu vreau să dau gol, sunt blat'. Cam aşa ceva. Coman i-a dat-o pe culoar, cum să dau gol? La revedere! Şi eu idiot, îl ţin pe Tavi (n.r. - Popescu pe bancă),credeam că şi-a revenit! Am avut încredere şi el n-a vrut să dea gol", a spus Gigi Becali, la Palat.

Andrei Cordea a fost adus la FCSB cu 50.000 de euro de la Academica Clinceni, în iulie 2021.

De atunci, Cordea a strâns 94 de meciuri, 16 goluri şi a livrat 12 pase de gol pentru FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalioferta 

viewscnt
Articole similare