Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Horaţiu Moldovan, în Serie A! Momentul despărţirii de Rapid, tot mai aproape

BREAKING | Horaţiu Moldovan, în Serie A! Momentul despărţirii de Rapid, tot mai aproape

Fotbal

Comentarii

Creşte interesul din Vest pentru portarul celor de la Rapid Bucureşti, Horaţiu Moldovan (25 de ani)!

Cluburile din Vest au aflat de clauza de reziliere ”minusculă” pe care Horaţiu Moldovan o are la Rapid - 800.000 de euro şi, pe fondul ultimelor evoluţii foarte bune din campionat şi de la naţionala României, au început să-l includă pe portarul român printre priorităţile lor.

Horaţiu Moldovan, în Serie A!

După ce s-a vorbit despre interesul celor de la Basel, Dinamo Zagreb, Ludogoreţ şi Betis, un nou club şi-a manifestat interesul pentru portarul celor de la Rapid.

Conform presei din Italia, Udinese, formaţie aflată pe locul 16 în Serie A, şi-ar dori să-l transfere pe portarul celor de la Rapid.

Se pare că Udinese l-ar putea vinde pe portarul titular actual, Marco Silvestri (32), dorit de Monza, dar şi pe ”secundul” său, Maduka Okoye (24 de ani), dorit şi el la Cremonese.

Dacă aceste mutări se concretizează, Udinese rămâne doar cu un singur portar cu experienţă în lot: Daniele Padelli, ajuns la 38 de ani!.

Aşadar, Udine se gândeşte să întinerească buturile, iar Horaţiu Moldovan se încadrează perfect profilulului dorit: un portar nu foarte tânăr, dar nici trecut de 30 ani, care a acumulat o oarecare experienţă şi care prezintă o marjă considerabilă de progres în următorii ani.

Horaţiu Moldovan şi-ar dori foarte mult să plece de la Rapid, în străinătate, însă are o singură reţinere: vrea să fie sigur că va face alegerea corectă şi unde va merge va fi titular.

”Horică” este anunţat ca titular la EURO 2024, din vară, din Germania, şi are nevoie de constanţă şi siguranţă, indiferent la ce club va juca, pentru ca selecţionerul Edi Iordănescu să-şi păstreze încrederea în el.

  • 2.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Horaţiu Moldovan, conform transfermarkt.de.

Rămâne de văzut dacă Horaţiu Moldovan va decide să rişte şi să se transfere încă din acestă iarnă sau va alege să aştepte până în vară, după EURO 2024.

Unde, din nou, ar fi riscant: apără bine şi prinde un transfer important sau nu o face bine şi ratează mutarea în Vest.

Afla mai multe despre: horatiu moldovanudinesebetis,  

viewscnt
Articole similare