You are here:

BREAKING | Horaţiu Moldovan şi Ionuţ Radu, "duel" pentru un contract într-un campionat de top! Ce echipă îi are pe amândoi pe listă

BREAKING | Horaţiu Moldovan şi Ionuţ Radu, "duel" pentru un contract într-un campionat de top! Ce echipă îi are pe amândoi pe listă

Stranieri

Comentarii

Horaţiu Moldovan (26 de ani) se apropie de finalul aventurii sale la Atletico Madrid, unde n-a apucat să debuteze. De serviciile sale s-au interesat mai multe cluburi din Europa, în această vară, iar la una dintre echipele care îl vor are concurenţă directă un coleg din naţionala României.

Presa din Spania a aflat că, pe lângă Horaţiu Moldovan, Real Valladolid îl are pe lista de transferuri şi pe Ionuţ Radu (26 de ani), colegul lui Moldovan de la echipa naţională a României. Amândoi, Moldovan şi Radu, au pierdut poarta României din lipsă de minute.

Real Valladolid caută portar. Ionuţ Radu şi Horaţiu Moldovan, amândoi pe lista clubului

Jurnaliştii spanioli au aflat despre intenţiile lui Real Valladolid legate de cei doi portari români. Echipa din Spania a rămas cu doar un goalkeeper, Andre Ferreira, în lot, după ce Jordi Masip şi Alvaro Aveces nu au primit contracte noi.

"Real Valladolid este prinsă în vânătoarea pentru un portar. Doi portari români au fost "legaţi" în ultimele zile de un transfer la Valladolid, Horaţiu Moldovan de la Atletico Madrid şi Ionuţ Radu de la Inter Milano.

Conducerea clubului îl place mai mult pe Moldovan, dar Radu, care a fost de asemenea "legat" de Valladolid şi în sezonul trecut, nu este scos din calcule. Real Valladolid nu vrea să se grăbească în alegerea unui nou portar", scrie site-ul pucelafichajes.com.

Real Valladolid a promovat în LaLiga şi va juca pe prima scenă a fotbalului din Spania în sezonul 2024/2025.

Horaţiu Moldovan este dorit şi de Rayo Vallecano, în Spania, iar de serviciile sale s-a interesat şi Celtic.

În ceea ce-l priveşte, Ionuţ Radu mai are contract cu Inter până în vara lui 2025, dar este de aşteptat că va fi lăsat să plece de la echipă în această vară.

Afla mai multe despre: horatiu moldovanionut radutransfercontractreal valladolidspaniala liga 

viewscnt
Articole similare