You are here:

BREAKING | Încă un transfer la CFR Cluj! Clubul anunţă: "Am ajuns la un acord"

BREAKING | Încă un transfer la CFR Cluj! Clubul anunţă: "Am ajuns la un acord"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a realizat al noulea transfer al verii. Clubul a anunţat acordul pentru ca mutarea să fie realziată.

Revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj a adus o adevărată reconstrucţie a lotului. Există un acord pentru deja al nouălea transfer al verii, un internaţional din Kosovo, cu trei titluri în palmares. Pare deja o modă ca jucători din Kosovo să ajungă în România.

CFR Cluj, al 9-lea transfer: Meriton Korenica!

Este vorba despre Meriton Korenica (27 de ani), un atacant care poate juca pe trei poziţii în avanposturi. Postul său de bază este cel de atacant lateral dreapta, dar poate juca şi în stânga, şi în spatele vârfului. Anunţul a fost făcut chiar de clubul din a doua ligă a Turciei.

”Am ajuns la un acord cu CFR Cluj, echipa din prima ligă a României, pentru transferul jucătorului Meriton Korenca. Vrem să îi mulţumim lui Meriton Korenica pentru serviciile aduse clubului nostru şi să îi urăm succes în carieră”, a fost anunţul turcilor.

Meriton Korenica a câştigat trei titluri de campion cu FK Ballkani, în 2022, 2023 şi 2024. În cariera sa, Meriton Korenica a mai evoluat pentru formaţii precum KF Rahoveci, Shkendija Tetovo, Metalurg Skopje, KF Liria, FC Prishtina, FC Ballkani şi Manisa.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Meriton Korenica în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr clujtransfermeriton korenicadan petrescusuperliga 

viewscnt
Articole similare