You are here:

BREAKING | Ionuţ Radu a ales! Va juca pentru pentru o fostă finalistă de Champions League

BREAKING | Ionuţ Radu a ales! Va juca pentru pentru o fostă finalistă de Champions League

Serie A

Comentarii

Andrei Radu (27 de ani) va pleca de la Internazionale Milano, însă are şanse mari de a rămâne în Italia.

Contractul lui Ionuţ Radu cu Inter expiră în 2025, însă există posibilitatea ca acesta să fie cedat încă din această vară pentru a nu fi pierdut gratis de campioana Italiei.

Deşi iniţial s-a scris despre interesul lui Nantes pentru portarul român, se pare că acesta va continua să evolueze în ”Cizmă”.

NEWS ALERT | Ionuţ Radu a bătut palma cu o fostă campioană a Italiei

Din informaţiile obţinute de jurnalistul Emanuel Roşu, Ionuţ Radu s-a înţeles cu Sampdoria, echipă ce a retrogradat în Serie B în 2023.

Astfel, românul va intra pe o listă destul de scurtă a fotbaliştilor ce au în CV cele două mari rivale, Genoa şi Sampdoria, formaţii ce se luptă pentru supremaţia oraşului Genova încă din 1946, în ceea ce italienii numesc ”Derby della Lanterna”.

Pentru Ionuţ Radu va fi prima experienţă ca jucător în Serie B, după ce a evoluat în Serie A pentru Inter, Genoa, Parma şi Cremonese.

”Doria” a jucat o finală de Liga Campionilor, pierdută dramatic în reprizele de prelungiri, contra Barcelonei. Pe lângă titlul din 1990, Sampdoria mai are în palmares o Cupă a Cupelor câştigată în acelaşi an.

În sezonul trecut, Sampdoria a terminat pe locul şapte în Serie B. Radu va fi antrenat de Andrea Pirlo, campion mondial cu Italia în 2006.

  • 3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ionuţ Radu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ionuţ radusampdoriagenoaserie b 

viewscnt
Articole similare