You are here:

BREAKING | Iosif Rotariu revine în fotbalul românesc! Cu ce club de top a semnat fostul mare fotbalist

BREAKING | Iosif Rotariu revine în fotbalul românesc! Cu ce club de top a semnat fostul mare fotbalist

Farul Constanța

Comentarii

Iosif Rotariu s-a înţeles cu Gică Hagi pentru a se alătura proiectului de la Farul Constanţa.

Iosif Rotariu, înapoi în Superliga României! Cu ce echipă de top a semnat

La 61 de ani, Iosif Rotariu revine în Superliga, unde va colabora cu Gică Hagi la Farul Constanţa. Anterior, Rotariu a ocupat timp de aproape o lună funcţia de antrenor la Gloria Bistriţa.

Înainte de această scurtă experienţă la Bistriţa, Rotariu a condus departamentul de scouting la Poli Timişoara, între februarie 2023 şi iunie 2024. Acum, fostul jucător stelist îşi continuă cariera alături de Gică Hagi la Farul Constanţa.

„Am discutat cu Gică şi am convenit să extind munca mea de scouter pentru tot ce înseamnă zona de Vest, nu doar Timişoara, inclusiv Zalău, Baia Mare etc.

O să merg să văd cât de multe meciuri pot la nivel de juniori, dar şi cele de la Liga a 3-a şi Liga a 2-a. În al treilea eşalon joacă mulţi tineri de valoare, care pot bifa regula under în anii următori.

Sper că în scurt timp să merg şi să stau acolo, la Constanţa, pentru a mă implica inclusiv din punct de vedere tehnic. Adică să văd antrenamente la Academie, să fac anumite exerciţii de individualizare cu puştii”, a dezvăluit Iosif Rotariu, conform celor de la golazo.ro.

Afla mai multe despre: iosif rotariufarulgica hagi 

viewscnt
Articole similare