You are here:

BREAKING | Joyskim Dawa, transfer de TOP în Premier League! Anunţ de ultim moment: "Au luat legătura"

BREAKING | Joyskim Dawa, transfer de TOP în Premier League! Anunţ de ultim moment: "Au luat legătura"

FCSB

Comentarii

Presa din Camerun oferă noi detalii despre posibilul transfer al lui Joyskim Dawa (28 de ani) în fotbalul englez, după ce britanicii au scris că mai multe echipe se interesează de serviciile fundaşului central de la FCSB.

Prestaţiile bune al lui Joyskim Dawa, la nivel intern şi internaţional, au atras atenţia asupra fundaşului central din Camerun. Africanii plusează la ştirea în privinţa interesului din Anglia pentru Dawa.

Agentul lui Joyskim Dawa, contactat de Everton pentru transfer

Concret, se pare că, dintre Leeds, Fulham şi Everton - echipele interesate de transferul său -, interesul pentru Joyskim Dawa este "mai serios" din partea celor de la Everton. Jurnaliştii africani oferă un "inside" important.

Se pare că oficialii "Caramelelor" au luat legătura cu agentul lui Joyskim Dawa pentru a se interesa de posibilitatea aducerii sale în Premier League. Dawa are o clauză de patru milioane de euro în contractul cu FCSB.

"Mai multe echipe din Anglia îl au în vizor pe Joyskim Dawa. Leeds, care joacă în liga secundă din Anglia, Everton şi Fulham din Premier League, au întrebat despre Dawa. Interesul lui Everton pare mai serios, "Caramelele" au luat legătura cu agentul jucătorului.

Internaţionalul camerunez a fost transferat pentru 350.000 de euro şi are o clauză de reziliere de cinci milioane de euro (n.r. - patru milioane de euro), de care cluburile din Premier League nu sunt speriate", scrie site-ul camerfoot-infos.com.

Joyskim Dawa a jucat 18 meciuri (1575 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de trei ori.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Joyskim Dawa în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: joyskim dawa transfer evertoneverton transfer joyskim dawajoyskim dawa fcsb transfer premier leaguejoyskim dawa transfer premier leaguefcsb transfer joyskim dawa premier league 

viewscnt
Articole similare