Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Jucătorul ademenit cu 22.000 de euro pe lună nu mai vine la Dinamo! A semnat cu un club înfiinţat în 2001

BREAKING | Jucătorul ademenit cu 22.000 de euro pe lună nu mai vine la Dinamo! A semnat cu un club înfiinţat în 2001
Comentarii

Mijlocaşul ofensiv Adi Nalic (26 de ani), rămas liber de contract după despărţirea de suedezii de la Hammarby, nu mai vine la Dinamo.

În urmă cu o săptămână, stiripesurse.ro anunţa că Dinamo se afla în tratative avansate cu Adi Nalic, un mijlocaş bosniac născut în Suedia, la Solvesborg, din părinţi de naţionalitate bosniacă.

Adi Nalic a refuzat-o pe Dinamo!

Sursa citată anunţa că Dinamo i-a pregătit un salariu uriaş: 22.000 de euro pe lună! Fotbalistul nu luase o decizie finală, deoarece mai avea propuneri şi din Belgia şi Olanda.

Zilele acestea, totuşi, Adi Nalic s-a decis: nu mai vine la Dinamo şi a semnat cu ocupanta locului 12 din prima ligă olandeză - Almere City.

  • În ultimul sezon, la Hammarby, Adi Nalic a bifat 26 de jocuri în campionat, în care a marcat patru goluri şi a oferit o pasă de gol.
  • 8 meciuri în naţionala Bosniei a bifat Adi Nalic.

Cine este Adi Nalic?

Adi Nalic este un fotbalist polivalent, care poate juca atât ca mijlocaş lateral (stânga-dreapta), dar şi ca vârf împins sau vârf ”fals”

Adi Nalic era considerat unul dintre cei mai valoroşi tineri jucători ai Suediei, în urmă cu câţiva ani. A trecut pe la Academiile celor de la Fiorentina, Stuttgart şi Milan, însă, în pofida faptului că a avut oferte de transfer, nu a dorit să părăsească Suedia.

  • În cariera sa, Nalic a evoluat pentru echipele Mjallby, Landskrona, AFC Eskilstuna, Malmo FF şi Hammarby.

Afla mai multe despre: adi nalichammarbyalmereolandasuedia 

viewscnt
Articole similare