You are here:

BREAKING | Kylian Mbappe, iar acum el. Florentino Perez o transformă pe Real Madrid într-o maşinărie de fotbal

BREAKING | Kylian Mbappe, iar acum el. Florentino Perez o transformă pe Real Madrid într-o maşinărie de fotbal

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid este foarte aproape să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor.

Real Madrid forţează un transfer de top! Pe cine vrea să aducă Florentino Perez pe „Santiago Bernabeu”

După cel mai important transfer al verii, aducerea lui Kylian Mbappe, iată că Florentino Perez este decis să mai facă o mutare câştigătoare. Concret, potrivit presei din Spania, Real Madrid vrae să îl aducă pe „Santiago Bernabeu” pe Mats Hummels, fundaşul central de la Borussia Dortmund.

Internaţionalul german este liber de contract din această vară, iar Florentino Perez l-ar putea aduce la campioana Europei fără să plătească o sumă de transfer, situaţie care s-a întâmlat şi în cazul lui Kylian Mbappe.

Preşedintele de la Real Madrid este renumit pentru astfel de mutări geniale, clubul având de câştigat atât din punct de vedere financiar, cât şi din punct de vedere sportiv.

Totuşi, Mats Hummels, deşi este un fotbalist cu mare experienţă, ar fi unul dintre veteranii lui Real Madrid dacă transferul s-ar concretiza. În acest context, germanul ar fi adus mai degrabă pentru a-i oferi mai multe soluţii lui Ancelotti, nu pentru a fi titular incontestabil.

Hummels ar fi de acord cu propunerea madrilenilor, mai ales că s-ar reuni cu Rudiger, colegul său de la echipa naţională şi unul dintre cei mai buni fundaşi din lume în acest moment.

Afla mai multe despre: real madridflorentino perezmats hummelskylian mbappe 

viewscnt
Articole similare