Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Laszlo Dioszegi anunţă două transferuri la Sepsi înainte de play-off-ul din Conference: „Suntem în discuţii!”

BREAKING | Laszlo Dioszegi anunţă două transferuri la Sepsi înainte de play-off-ul din Conference: „Suntem în discuţii!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi a învins-o pe Aktobe, scor 1-0, şi s-a calificat în play-off-ul UEFA Conference League.

BREAKING | Laszlo Dioszegi anunţă două transferuri la Sepsi înainte de play-off-ul din Conference: „Suntem în discuţii!”

Calificarea a provocat entuziasm în rândul lui Laszlo Dioszegi, care anunţă noi transferuri la echipă, chiar înaintea „dublei” decisive cu Bodo/Glimt. Mai mult decât atât, omul de afaceri a confirmat că nu vor mai exista plecări de la echipa sa.

„Nu mai pleacă nimeni! În niciun caz. Ştefănescu rămâne, da. Toţi rămân. Antrenorul mai vrea un fundaş central. Suntem în discuţii pentru unul sau doi jucători. Vom vedea ce va fi. Dacă antrenorul spune că mai vrea un jucător, atunci vom căuta unul bun.
 
Eu văd un avantaj mai mare pentru Bodo/Glimt. E o nucă tare! Trebuie să recunoaştem că e o echipă foarte, foarte tare. Eu zic că şansele de calificare sunt 25%. 
 
Dar jucătorii pot să răstoarne calculele. În acest moment, Bodo/Glimt e o echipă tare. Aşa simt. Dar am încredere în băieţi. Dacă se dăruiesc ca acum, se poate întâmpla orice”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit GSP.

Sepsi, la cea mai mare performanţă europeană din istoria clubului. Cine este adversara din play-off-ul Conference League

Sepsi OSK a reuşit o performanţă uluitoare în cupele europene, obţinând în premieră calificarea în play-off-ul Conference League şi mai are un singur pas pentru a ajunge în faza grupelor.

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, joi, în play-off-ul Conference League, învingând în deplasare pe kazahii de la Aktobe, scor 1-0, în manşa secundă a turului trei preliminar. În meciul tur, scorul a fost 1-1.

Meciul de la Aktobe, dintre vicecampioana Kazahstanului şi Sepsi, a fost decis de golul marcat de Nicolae Păun în minutul 66.

Astfel, Sepsi a reuşit o performanţă în premieră pentru clubul înfiinţat în 2011, anume calificarea în play-off-ul Conference League.

În această fază a competiţiei, adversara lui Sepsi va fi echipa norvegiană Bodo Glimt, care a trecut categoric de armenii de la Pyunik, cu 6-0 la general.

Bodo Glimt este un club din Norvegia, înfiinţat în anul 1916. Are în palmares două titluri de campioană (2020 şi 2021) şi două triumfuri în Cupa Norvegiei (1975 şi 1993).

Pentru calificarea în play-off-ul Conference League, Sepsi şi-a asigurat un premiu de 750.000 de euro. Dacă va ajunge în grupe, va pune mâna pe o sumă de 2,94 milioane de euro.

Afla mai multe despre: sepsilaszlo dioszlegiconference league 

viewscnt
Articole similare