You are here:

BREAKING | Louis Munteanu, în Superliga României! Răsturnare incredibilă de situaţie

BREAKING | Louis Munteanu, în Superliga României! Răsturnare incredibilă de situaţie

FCSB

Comentarii

Louis Munteanu ar putea reveni în fotbalul românesc, de această dată la FCSB, campioana din Superligă.

Louis Munteanu, revenire de senzaţie în Superliga României! Clubul interesat de transferul său

Gigi Becali a fost foarte nemulţumit de egalul obţinut de FCSB, scor 1-1, în compania celor de la U Cluj, iar patronul campionilor vrea să forţeze din nou pe piaţa transferurilor.

După ce a reintrat în discuţie varianta David Ankeye, fotbalistul nigerian de la Genoa, iată că finanţatorul de la FCSB este dispus să încerce încă o dată pentru transferul lui Louis Munteanu. 

Becali declarase că a făcut deja o ofertă refuzată de Fiorentina, în valoare de 1,5 milioane de euro, dar omul de afaceri poate profita de faptul că italienii l-au adus la echipă pe Moise Kean, iar Louis Munteanu are astfel şanse foarte mici să joace în Serie A pentru Fiorentina.

Mai mult decât atât, Fiorentina a plătit 18 milioane de euro pentru vârful de atac de la Juventus şi sunt deschişi să accepte o nouă ofertă venită pe numele lui Louis Munteanu pentru a mai acoperi din cheltuieli.

De asemenea, şi atacantul român ar fi dispus să revină în fotbalul românesc, având în vedere că aici a reuşit să iasă în evidenţă în sezoanele excelente avute alături de „marinarii” lui Gică Hagi.

  • 1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Rapid a renunţat la transferul lui Louis Munteanu. Viorel Moldovan a făcut anunţul

Viorel Moldovan, preşedintele de la Rapid, a confirmat faptul că Louis Munteanu nu mai intră în planurile clubului pentru un posibil transfer. Pentru a-i linişti pe fani, preşedintele giuleştenilor a confirmat că există şi alte variante foarte bune pentru Rapid, după ce Louis Munteanu a fost scos din calcule.

„Din câte am înţeles, Fiorentina are alte planuri cu el. Avem variante, ne-am orientat către altceva şi chiar avem variante foarte bune. Vom vedea dacă ajungem la un numitor comun”, a spus Viorel Moldovan, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: louis munteanufcsbtransfersuperliga 

viewscnt
Articole similare